ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Το σχέδιο Coudenhove – Kalergi: Η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης

Το σχέδιο Coudenhove - Kalergi: Η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης

Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».

Μετάφραση -επιμέλεια:  Ελευθέριος Αναστασιάδης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η  πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.
Η  Πανευρώπη

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον  θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι  Richard Coudenhove  Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο  Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος  στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα  σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους  υποστηρικτές και  συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel  και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner  ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους  Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός  Alcide De Gasperi  κ.λπ.

Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία  ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B’nai B’rith και σημαντικών  εφημερίδων, όπως οι New York Times,  καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.

Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και   εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η  ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ’ αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Αν και κανένα σχολικό  βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να  καταστραφεί η  ταυτότητα  και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται  για  ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού  σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια  μεταναστών, έτσι ώστε να  αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025  από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση,  αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων  που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή . Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi  ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση  των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που  σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα  κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»

Συμπεράσματα

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi  φαίνεται να υλοποιείται  πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi ». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης  και  την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς  καταναλωτές. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος,  να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή  Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.

Σημείωση του μεταφραστή: Αν  και τα αίτια των  προσωπικών επιλογών του Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Φλαμανδικές, Πολωνικές, Ελληνικές- Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα  χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασικοί, ψυχολογικοί και…γυναικείων επιδράσεων.

Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, «εκφυλισμένο ελιτισμό». Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα , ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η «κατάλληλη έφηβη», που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του, και έγινε η πρώτη γυναίκα του (σε ηλικία 13 ετών): η ιουδαία Ida Roland, που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Περιβάλλοντα και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες…

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απονομή του ευρωπαϊκού βραβείου Coudenhove-Kalergi 2012 στον Πρόεδρο Van Rompuy

Στις 16 Νοεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi 2012, σε ειδικό συνέδριο στη Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Αποφασιστικός παράγοντας για την απονομή του βραβείου ήταν ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος Van Rompuy άσκησε τα καθήκοντά του στη νέα θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία καθιερώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Διεκπεραίωσε αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο ηγετικό και συντονιστικό ρόλο με πνεύμα αποφασιστικότητας και συμφιλίωσης, ενώ έμφαση δόθηκε επίσης στην δεξιοτεχνική διαιτησία του επί ευρωπαϊκών υποθέσεων και την αδιάπτωτη δέσμευσή του στις ευρωπαϊκές ηθικές αξίες.

Στον λόγο αποδοχής του, ο κ. Van Rompuy περιέγραψε την ενοποίηση της Ευρώπης ως έργο ειρήνης. Η σημασία της εν λόγω ιδέας, η οποία ήταν επίσης στο επίκεντρο του έργου του Coudenhove-Kalergi, παραμένει το ίδιο επίκαιρη ύστερα από 90 έτη. Το βραβείο φέρει το όνομα του κόμη Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), φιλοσόφου, διπλωμάτη, εκδότη και ιδρυτή του πανευρωπαϊκού κινήματος (1923). Ο Coudenhove-Kalergi υπήρξε πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ενοποίησης και διέδωσε την ιδέα μιας ομοσπονδίας ευρωπαϊκών κρατών στα έργα του.

Από το 2000, μεταξύ των νικητών του βραβείου συγκαταλέγονται η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Angela Merkel (2010) και ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, (2006).

Χρυσή Αυγή, ο εθνικισμός στην πράξη!

Χρυσή Αυγή, ο εθνικισμός στην πράξη!

Οι ιδέες αποκτούν ζωή όταν βγαίνουν από το χαρτί, αποκτούν αξία όταν υλοποιούνται. Η υλοποίησή τους αποκτά υπόσταση ιδέας, όταν εφαρμόζονται με κίνητρα αγαθά και με στόχο το καλό του συνόλου. Θεμέλιο του εθνικισμού είναι η πραγματικότητα του Έθνους. Σε αυτό αναφέρεται και με αυτό ασχολείται. Επομένως Εθνικισμός που δεν έχει απτές αναφορές στο Έθνος δεν υπάρχει. Ο εθνικισμός δεν είναι κοσμοθεωρία που επιθυμεί να καθυποτάξει σε αυτήν την υφήλιο. Δεν είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης ούτε μια οικονομική θεωρία που έχει εφαρμογή σε κάθε λαό. Κατ’ αυτήν την έννοια δεν μπορεί να τοποθετηθεί στην ίδια γραμμή με τον Μαρξισμό ή τον Καπιταλισμό. Ο Εθνικισμός δεν αποτελεί μέσο ικανοποίησης των αναζητήσεων μια υποτιθέμενης ελίτ αλλά μια πρόταση του πολιτεύεσθαι.

Κεντρική ιδέα αλλά και πρακτική έγνοια του εθνικισμού είναι η ιδέα του έθνους. σκοπεύει στη βελτίωση της ζωής, πνευματική και υλική, του Έθνους. Ο εθνικισμός προτείνει στο λαό ένα τρόπο ζωής ο οποίος είναι συμβατός όχι με κάποιο αυθαίρετο κοινωνικό και οικονομικό μοντέλο, αλλά με τη φύση και την ιδιοσυγκρασία του λαού. Επομένως ένας εθνικισμός ως μια πνευματική άσκηση χωρίς πρακτική εφαρμογή αποτελεί μια εγωιστική και στείρα διαδικασία που ικανοποιεί τις αναζητήσεις ενός ή μιας ομάδας ανθρώπων αλλά αφήνει αδιάφορους αυτούς στους οποίους έχει ως σημείο αναφοράς: το λαό. Επειδή ο εθνικισμός αναφέρεται σε Έθνη, σε σύνολα δηλαδή συγκεκριμένων ανθρώπων με συγκεκριμένα και μη μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά, δεν εξαρτά επομένως  την ύπαρξή του από την ύπαρξη ή μη προλετάριων και μεγάλου κεφαλαίου, είναι ο πλησιέστερος στην πλέον αληθινή κοινωνική βάση, στην πλέον αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Εξ ορισμού λοιπόν ο Εθνικισμός είναι η πλέον πραγματική πρόταση για τη διακυβέρνηση της Ελλάδος. Η ιδεολογική σύλληψη των εννοιών π.χ. Έλληνας, Πατρίδα, κ.λ.π., η προβολή στο σήμερα προτύπων του Έθνους, των Αρχαίων ή Νεώτερων χρόνων, ενεργεί ως στοιχείο ενοποιό του χθες με το σήμερα και το αύριο, ως μίτος της ιστορικής αφήγησης εν τη γενέσει της, στην οποία εντάσσεται το άτομο στο σήμερα.

Για να αφορά όμως τους ανθρώπους και την καθημερινότητά τους ο εθνικισμός οφείλει να έχει πρακτική εφαρμογή στη ζωή των ανθρώπων. Ένας εθνικισμός που εξαντλείται στη λατρεία προτύπων του παρελθόντος είναι μια φιλάρεσκη άσκηση σκέψης και χρόνου, αλλά δεν αφορά το Έθνος στο σύνολό του. Ο εθνικισμός για τη Χρυσή Αυγή δεν είναι μια φιλάρεσκη νοητική άσκηση. Είναι αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την πολιτική εφαρμογή του Εθνικισμού στην πατρίδα μας. Είναι γι’ αυτό ο Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής ο πλέον αυθεντικός, ο πλέον ζωντανός και ο πλέον χειροπιαστός τρόπος να προσεγγίσει κανείς την έννοια του Εθνικισμού.

Ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά. Δέχεται πολεμική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά. Και όχι μόνον αυτό, αλλά για πρώτη φορά ενστερνίζεται τις ιδέες του λαϊκού εθνικισμού όπως περιγράφεται με έργα από τη Χρυσή Αυγή, εντός και εκτός Βουλής. Είναι απαραίτητο να αντιλαμβάνεται ο λαός σε τι τον αφορά ο Εθνικισμός. Κατ’ αυτήν την έννοια η ιδέα του Εθνικισμού όπως εκφράζεται από την Χρυσή Αυγή γίνεται πραγματικά και αυθεντικά λαϊκή και ο εθνικισμός έχει βάσιμες ελπίδες να ριζώσει στην καρδιά του λαού μας, να αναπτυχθεί και να οδηγήσει σε μια εθνική διακυβέρνηση της Πατρίδας μας προς όφελος του Έθνους και του Λαού.

ΕΙΡΗΝΗ Γ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Tι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός

Η απάντηση στο ερώτημα τί είναι Εθνικοσοσιαλισμός, φαντάζει τόσο δύσκολη να γραφεί όσο εύκολη να κατανοηθεί! Σίγουρα πάντως δεν είναι απλό να περιγράψεις με διαδυκτιακό λόγο, μια Κοσμοθεωρία και Βιοθεωρία όπως είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός. Εν τούτοις, θα προσπαθήσω μια ψηλάφηση της Ιδέας αυτής, πέρα από παραφιλολογίες που αναπτύχθηκαν μετά την ήττα του Άξονος. Άλλωστε, ο Εθνικοσοσιαλισμός, ως σύστημα διακυβερνήσεως όπως εφαρμόστηκε στο Γ’ Ράιχ, δεν είναι μόνο τα χρόνια του Πολέμου – η υπόθεση του οποίου είναι μια άλλη δραματική ιστορία για την οποία ευθύνονται πολλοί – αλλά και τα χρόνια προ του πολέμου… για τα οποία λίγα λέγονται από τους πληρωμένους διαμορφωτές της «κοινής γνώμης».

60 χρόνια έχουν περάσει από την ήττα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, από την ατυχή έκβαση του δραματικού αγώνος εναντίον της τρισάθλιας εκείνης μπολσεβικικο-καπιταλιστικής συμμαχίας. Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον και πάλι παγκοσμίως για τον Εθνικοσοσιαλισμό, αποδεικνύει ότι δεν πέτυχε η υστερία και η δαιμονοποίηση που επιχειρήθηκε από τους εχθρούς του. Τελικώς, ο Εθνικοσοσιαλισμός επέζησε της φωτιάς του πολέμου και της θύελλας του διασυρμού. Και αυτό, διότι – όσο κι αν προσπάθησαν οι φορείς της παρακμής – επιζεί ακόμη εντός της Λευκής Φυλής το ένστικτο για Υγεία, Δύναμη, Ομορφιά, Πνευματικότητα! Και εφ΄ όσον αυτό το ένστικτο παραμένει ζωντανό στη Γη των Πατέρων μας, η δύναμη του Εθνικοσοσιαλισμού θα παραμένει ακατάλυτη – έστω και ασυνειδήτως.

Τί είναι όμως ο Εθνικοσοσιαλισμός;

Πέρα και πίσω από οποιαδήποτε πολιτική εφαρμογή του, ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί μια πλήρη και κυρίαρχη ώθηση για Ζωή, υπό τους όρους του Φυσικού ανταγωνισμού και της φυσικής επιλογής, εντός των πλαισίων της Λαϊκής Κοινότητος. Γι΄ αυτό και δεν θα βρει κανείς σ΄ αυτόν, τους ατέλειωτους «θεωρητικούς», όπως συμβαίνει με τον μπολσεβικισμό ή τον φιλελευθερισμό. Θεωρητικοί του είναι όλο εκείνο το απόσταγμα Σοφίας και Τιμής, όπως αυτό διαμορφώθηκε και ζυμώθηκε μέσα στους αιώνες, από τους λαούς της Ευρώπης. Είναι το ποιοτικό απόσταγμα Αισθητικής και Φιλοσοφίας, που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και τα κλαδιά του σ’ όλα τα Ευρωπαϊκά Έθνη, που με το Πνεύμα τους και το Αίμα τους βοήθησαν στη δημιουργία αυτού που σήμερα ονομάζουμε «Δυτικός Πολιτισμός». Οι ρίζες λοιπόν του Ε/Σ μπορούν να αναζητηθούν στην Αρχαία Ελλάδα, στη σκέψη και τους Νόμους του Πλάτωνος και στη σύλληψή του για μια Φυσική Ζωή – προς την πραγμάτωση του Αληθινού Ανθρώπου, συμφιλιωμένου με τη Φύση και σε έναν άμεσο δεσμό με την Κυβέρνησή του εντός της φυσικής του κοινότητος, την οποία υποχρεούται να υπηρετεί και να προασπίζεται. Βρίσκεται στο Πολεμικό Ιδεώδες της Αρχαίας Σπάρτης και στο Φυσικό Κάλλος της Αρχαίας Αθήνας. Αντηχεί στη Ρωμαϊκή έννοια του Imperium, όπως την περιγράφει ο μέγας μύστης της Ηλιακής Παραδόσεως Julius Evola. Αναβιώνει το αίσθημα της Τιμής, της Γης και του Αίματος, την αίσθηση της Κοινότητος, όπως αυτά εμφανίζονται στα Ελληνικά ή τα Σκανδιναυικά Φύλα. Το αίσθημα ότι το άτομο είναι αναπόσπαστο μέλος του λαού και ότι όλα τα μέλη του λαού είναι συνδεδεμένα με δεσμό αίματος, με αμοιβαία καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός, κατ΄ αυτόν τον τρόπο, φτάνει στις ρίζες της υγιούς οργανικής κοινότητος, κάνοντας μια Επανάσταση ενάντια σ΄ ολόκληρη τη δομή σκέψεως του φιλελευθερισμού και της αστικής δημοκρατίας, της πλουτοκρατίας, της ποσότητος, της μετριότητος και του άκρατου ατομικισμού. Είναι μια επανάσταση Ψυχών και Συνειδήσεων, ενάντια στον εκφυλισμό των αντι-φυσικών αυτών συστημάτων, που η μόνη τους «πνευματικότητα» είναι ένας ασθενικός ψευτοανθρωπισμός. Αν δεχτούμε ότι η Ιστορία είναι ένας αέναος κύκλος κοινωνικής αποσυνθέσεως και ανανεώσεως, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η θεραπεία του ΧΧ αιώνος. Είναι η ανανέωση και η θεραπεία της Ευρώπης – αυτής της ελπίδος της Ανθρωπότητος – από τον εκφυλισμό, την παρακμή, την αποσύνθεση και τον ευνουχισμό που προέκυψαν από τις δυνάμεις της κεφαλαιοκρατίας, του φιλελευθερισμού του 19ου αιώνος , των αστικών δημοκρατιών και του κομμουνισμού. Επομένως, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι κάτι παραπάνω από έναν πολιτικό σχεδιασμό. Είναι μια Ιστορική τάση και απαίτηση αναγεννήσεως. Μια επαναστατική πρακτική σε όλα τα πεδία, που δεν κάνει συμβιβασμούς με την παρούσα κατάσταση, τις ολέθριες πρακτικές της και τις κίβδηλες «αξίες» της, αλλά επιζητεί την πλήρη αντικατάστασή τους!

Και έχει ζωτική σημασία, όχι μόνο για τον Λευκό, αλλά για όλη την Ανθρωπότητα, η οποία καθημερινώς αργοπεθαίνει από τα ανελέητα εκφυλιστικά συστήματα που επικράτησαν απόλυτα μετά το μοιραίο εκείνο 1945. Υπ’ αυτήν τη μορφή, Εθνικοσοσιαλισμός, δεν είναι μια πτυχή της Ζωής, αλλά το σύνολο της Ζωής, που φαίνεται από μια πτυχή! Είναι μια πλήρης και ουσιαστική τοποθέτηση: ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ ! Αποτελεί μια αντίσταση σ΄ όλες τις τάσεις του εκφυλισμού, της αδυναμίας, της ασχήμιας, της αρρώστιας, του εκφυλισμού (φυσικού – πνευματικού – πολιτιστικού), της εκμετάλλευσης. Στην πραγματικότητα, αποτελεί μια στάση Ζωής, έναν τρόπο Ζωής – ακόμα κι αν γίνεται ασυνειδήτως από τα άτομα. Ένα άτομο δεν καλείται εθνικοσοσιαλιστής, επειδή «υποστηρίζει» κάποιο ε/σ κόμμα, ως αποτέλεσμα διανοητικής επικυρώσεως. Γεννιέται με μια ροπή προς τις Αξίες εκείνες που για τον Εθνικοσοσιαλισμό αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις της Κοσμοθεωρίας και Βιοθεωρίας του, η ψυχή του ποθεί την εκπλήρωση ενός υγιούς σχεδίου ζωής – αυτός είναι ένας εν δυνάμει εθνικοσοσιαλιστής και στο πολιτικό πεδίο.

Έγινε όμως λόγος για τη Λαϊκή Κοινότητα. Το πώς την αντιλαμβάνεται ο Εθνικοσοσιαλισμός, διατυπώνεται ξεκάθαρα στο Mein Kampf του Α.Χίτλερ: ως το μόνο αληθινό περιβάλλον του ανθρώπου και την προέκταση της προσωπικότητός του. Η έννοια του Λαού είναι πρώτιστα έννοια μιας φυλετικής κοινότητος. Είναι η ηθική, αλλά και βιολογική, διεύρυνση της οικογένειας. Το άτομο δεν είναι μόνο του – ως περιφερόμενη μονάδα, όπως θέλει να τον βλέπει ο αστικός δημοκρατικός φιλελευθερισμός (ή καπιταλισμός) και ο προλεταριακός μαρξισμός ή ο αναρχισμός. Ανήκει στο λαό του. Η ζωή του αναμειγνύεται με τη ζωή του Συνόλου, όχι μόνο του παρόντος, αλλά και του παρελθόντος και του μέλλοντος. Είναι μέρος ενός αιμάτινου ποταμού που ρέει στο ιστορικό γίγνεσθαι. Κατά συνέπεια, στον προσδιορισμό της Λαϊκής Κοινότητος, το άτομο παρατείνεται και επεκτείνεται μέσω της πολλαπλότητος των προγόνων και των απογόνων του, επιτυγχάνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την αθανασία (την δική του και της Κοινότητος).

Ο λαός υπάρχει – σε μεγαλύτερες ή μικρότερες μορφές – από την οικογένεια στη γενιά, στην περιφερειακή κοινότητα, στο Έθνος, στη Φυλή. Στους σύγχρονους χρόνους, η σύλληψη του λαού, κατά ένα μεγάλο μέρος, προσδιορίζεται με τα έθνη-κράτη. Το συναίσθημα της συγγένειας και της κοινότητος, πολύ ορθά επεκτάθηκε από τα τοπικά φύλα και τα ασήμαντα βασίλεια (ή τις πόλεις-κράτη) του αλληλοσπαραγμού, στο σύγχρονο έθνος-κράτος. Η φυσική επέκταση της κοινής λαϊκής συνειδήσεως από το επίπεδο του έθνους-κράτους σ’ αυτήν της φυλής-κράτους αποτρέπεται επιμελώς (πλήττοντάς την στην εθνική της βάση με μαζική μετανάστευση αλλοφύλων και διαστρεβλώνοντάς την σε οικονομική με την Ε.Ε.). Όμως, το λαϊκό αίσθημα (=η αίσθηση του κοινού Λαού), για να είναι πραγματικά ισχυρό, πρέπει να συνεχίσει την ροή του από τις τοπικές και επαρχιακές κοινότητες στα Έθνη και από Έθνη στα όρια της Φυλής, επειδή η ασφάλεια και ευημερία των επί μέρους Εθνών, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εντός της ασφάλειας και ευημερίας ολοκλήρου της Φυλής. (Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Λευκή Φυλή, αλλά η διατήρηση αυτής είναι το μέλημα του απειλούμενου με εξαφάνιση Λευκού Ανθρώπου.)

Ο Εθνικοσοσιαλισμός υιοθετεί αυτήν την ουσιαστική επέκταση του αισθήματος της συγγένειας και της κοινότητος και πέρα από τα όρια του σύγχρονου έθνους-κράτους και του συμβατικού εθνικισμού, με ρεαλιστικά, φυσικά βήματα. Ώστε το έθνος-κράτος, να γίνει μια ενδιάμεση μονάδα στη δομή του Λαού και ο Εθνικισμός να φτάσει κάποια στιγμή ν’ αντιπροσωπεύει έναν εθνικισμό ολοκλήρου της Φυλής. Όπως λέει ο μεγάλος Julius Evola, «είναι ανάγκη να βρούμε ένα σημείο ΕΝΩΤΙΚΟ – ένα σημείο αναφοράς Ευρωπαϊκό – για να χτίσουμε την Ιδέα της Ευρώπης». Μια Ιδέα φυσικής εξέλιξης, πέρα από σωβινισμούς. (Αυτήν την Μεγάλη Ιδέα – όπως και τόσες άλλες του εφαρμοσμένου Ε/Σ του Γ΄ Ράιχ – οικειοποιείται, διαστρεβλώνοντάς την η Νέα Τάξη με την μεταλλαγμένη κατά τα συμφέροντά της Ευρωπαϊκή Ένωση.) Το Ευρωπαϊκό Κράτος μπορεί να γίνει φυσική πραγματικότητα μόνο όταν το δικαίωμα του Πολίτη φέρουν μέλη της ίδιας Φυλής, σε έθνη-επαρχίες του.

Η εθνικοσοσιαλιστική αντίληψη πιστεύει ότι είναι απαραίτητο όχι μόνο να διατηρηθεί ο φυλετικός χαρακτήρας του Λαού, αλλά και με μέτρα ευγονικής πολιτικής, να βελτιώσει την ποιότητά του. Ο εθνοφυλετικός χαρακτήρας προσδιορίζει τον στόχο και την κατεύθυνση πρακτικής, τόσο για την κοινότητα, όσο και για το άτομο. Η ευγονία, αποτελεί ύψιστη βιοπολιτική προτεραιότητα του Εθνικοσοσιαλισμού. Το μέλλον της Φυλής δεν είναι δυνατόν να θυσιάζεται στο «τώρα», στο όνομα μιας αρρωστημένης ατομικιστικής εγωπάθειας, που αποτελεί μέχρι σήμερα κοινή δημοκρατική πράξη! Ο Εθνικοσοσιαλισμός πρεσβεύει ότι η οδός της πραγματικής προόδου βρίσκεται στα καλύτερα μέλη της κοινότητος. Αυτό, αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς κάθε Εθνοκοινοτικής Πολιτικής. Γι΄ αυτό και η μητρότητα αναβιβάζεται στο προνομιακό βάθρο που της αναλογεί, μακριά από φιλελεύθερους «φεμινισμούς» με τους οποίους ο σιωνισμός υπέσκαψε τα ψυχικά και φυσικά στηρίγματα της Οικογένειας και του Έθνους.

Δεδομένου ότι όλοι οι Πολίτες είναι της αυτής Φυλής (με το κοινό πολιτισμικό παρελθόν), ο εθνικοσοσιαλισμός αναγνωρίζει το δεσμό συγγένειας αίματος των μελών της Κοινότητος ως το συνδετικό ιστό που ενώνει τα μέλη αυτά σε μια αδιάσπαστη Ενότητα. Μια Ενότητα πραγματική, που δεν τη διασπά ο τεχνητός διαχωρισμός «αριστερά-δεξιά», «εργαζόμενος-εργοδότης» κλπ. Όλες οι αναζητήσεις και όλα τα επαγγέλματα, όλα τα πρόσωπα και όλες οι δραστηριότητες, ενσωματώνονται στη Ζωή της Κοινότητος. Το κοινωνικό αίσθημα της Ενότητος βρίσκει την πραγματική του διάσταση, μέσα από μια ειλικρινή ανησυχία για την οικονομική δικαιοσύνη και την κοινωνική προκοπή. Η συνείδηση της φυλετικής Ενότητος και του συλλογικού αγαθού του Λαού, απαιτούν έτσι την παροχή ίσων ευκαιριών προς τα μέλη της κοινότητος για την άσκηση των ταλέντων τους και την επιλογή – βάσει ιεραρχήσεως – των αρίστων, για την ατομική τους τελείωση και την ανάδειξή τους ως Φυσικών και Αυθεντικών προτύπων και ως μελλοντικών Φυσικών Ηγετών.

Κατά συνέπεια, φτάνουμε στο σοσιαλιστικό στοιχείο του Εθνικοσοσιαλισμού. Αυτό, δεν είναι ο μαρξιστικός σοσιαλισμός της κρατικής ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής και διανομής (που ως σύστημα δεν είναι τίποτε παραπάνω από το σύστημα οργάνωσης των μυρμηγκιών) – που είναι το ίδιο απαράδεκτος όσο και ο αρπακτικός ατομικισμός του φιλελεύθερου κεφαλαιοκράτη (που ως σύστημα δεν είναι τίποτε άλλο από το νόμο της ζούγκλας σε οικονομικό επίπεδο). Αντ΄ αυτών, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι το σύστημα που επιχειρεί την -όσο το ανθρωπίνως δυνατόν – δίκαιη κατανομή των καρπών του, στη λαϊκή κοινότητα. Οι κοινωνικές αδικίες της κεφαλαιοκρατίας είναι αυτές που ενθάρρυναν το μαρξισμό, ώστε να ισοπεδώσει με την ολέθρια και αντιανθρώπινη ψευδοφιλοσοφία του τις κοινωνίες στις οποίες επικράτησε. Ο Εθνικοσοσιαλισμός παρουσιάζεται στους ευρωπαϊκούς λαούς ως η μοναδική εναλλακτική λύση για την αποφυγή της καταστρεπτικής ακρότητος των άθλιων συστημάτων της αστικής ατομικιστικής δημοκρατίας (φιλελευθερισμού) και του μαρξιστικού κρατικού ισοπεδωτισμού (κομμουνισμού).

Αυτό το Ιδανικό, λοιπόν, της Λαϊκής Ενότητος – το οποίο συνεπάγεται την υποχρέωση υπερασπίσεως της Φυλής, την ενότητα του Έθνους και την ευημερία της Κοινότητος – έχει ως φυσικό αποτέλεσμα την αντίληψη του Εθνικοσοσιαλισμού περί διοικήσεως: την «Αρχή του Αρχηγού». Την αναγκαιότητα της υπάρξεως, δηλαδή, μιας ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, στην υπηρεσία του λαού και των στόχων της Λαϊκής Κοινότητος. Στον Εθνικοσοσιαλισμό, κάθε μέλος της Κοινότητος βυθομετρείται, εκπαιδεύεται, τελειούται, αξιολογείται και διαβαθμίζεται. Η φυσική αξία του «ηγείσθαι» δύναται να αναζητηθεί μόνον εκεί που είναι αληθινή – συνδυαζόμενη με Πνευματικότητα , Τόλμη και υψηλή επίγνωση του Καθήκοντος προς την Κοινότητα. Δεν δύναται κανείς να προσφέρει, ό,τι δεν κατέχει! Έτσι η Φυσική Ιεραρχία επανέρχεται – όπως στις κοινότητες των Αρίων Προγόνων μας – αντικαθιστώντας την διαστροφική κατάσταση της πλουτοκρατίας, της μετριότητος και της καθολικής ισότητος (προς τα κάτω βεβαίως…), οι οποίες αναιρούν κάθε υπόβαθρο του Έθνους και του Κράτους, προετοιμάζοντας την Νέα Παγκόσμια Τάξη (ιουδαιομασονικής προελεύσεως και ταυτότητος).

Κάνω μια παρένθεση, για να τονίσω ότι ήδη και δια των όπλων, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, παρεμβαίνει με βία, για την επιβολή της αστικής δημοκρατικής «θρησκείας». Άλλωστε, οι Ευρωπαϊκοί λαοί είναι πλήρως υποτελείς – ειδικά μετά το ’45 – στη «θρησκεία» του φιλελευθερισμού, μετά και την ψυχονοητική τους καθυπόταξη δια μέσου σφυροκοπημάτων μιας πρωτοφανούς πλημμυρίδος ψευδών και διαστροφών. Οι Λευκοί Λαοί, γυφτοποιούνται και νεγροποιούνται σταδιακώς, με μια άκρα διαστροφή της αντιλήψεως περί αισθητικής και ολοένα απομακρύνονται από τους δεσμούς τους με τις Παραδόσεις τους και τις Πνευματικές τους κατακτήσεις. Η εθνοκτόνος αυτή πολιτική, χαρακτηρίζει όλο το σημερινό Σύστημα, παγκοσμίως, όπως αυτό εκφράζεται από τους φορείς του και τους υπερασπιστές του (μέσω των διαφόρων οργάνων και οργανισμών).

Έτσι, ο Εθνικοσοσιαλισμός, αντιπροσωπεύει τη Θέληση του Λαού – όχι ως μια παροδική σύλληψη ενός τυχάρπαστου «δημοκρατικού» όχλου, αλλά ως το υψηλότερο συμφέρον της Κοινότητος, με μια ιστορική προοπτική βάθους που υπηρετεί όχι μόνο το παρόν, αλλά που τιμά την κοινή κληρονομιά του παρελθόντος και εξυπηρετεί τις ανάγκες του μέλλοντος!

Ο Εθνικοσοσιαλισμός αντιτάσσεται συνολικά στις ιδέες που εξουσιάζουν τον «Δυτικό» κόσμο, μεταπολεμικώς. Οι Αξίες του Εθνικοσοσιαλισμού είναι οι ξεχασμένες Αξίες της Τιμής, της Γης, του Αίματος, της Τελειότητος, της Αυτοπειθαρχίας, της Υγείας (σ’ όλα τα επίπεδα), του Θριάμβου της Θελήσεως. Το Ηρωικό Πνεύμα και ο Ηρωικός Τρόπος Ζωής – τον οποίο εκπληκτικώς έχει αναλύσει ο αξεπέραστος μα και άγνωστος στο δημοκρατικό όχλο καθηγητής Ιωάννης Συκουτρής – αντιτάσσεται συνολικώς στον μαλθακό και άρρωστο Υλισμό που εξουσιάζει τις σύγχρονες κοινωνίες μας. Στις μέρες μας, ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει γίνει ο μπαμπούλας του Συστήματος. Οι ανάξιοι και ανήθικοι αντίπαλοί του, έχουν διαδώσει ποταμούς λάσπης και ψεμάτων εδώ και 60 χρόνια, ώστε οι λαοί να παραμένουν υποταγμένοι και εγκλωβισμένοι στη σήψη και την παρακμή. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η εθνικοσοσιαλιστική λογοτεχνία είναι παράνομη, ενώ σε λήθη έχουν υποπέσει τιτάνες του Πνεύματος όπως ο Martin Heidegger , ο Oswald Spengler, ο Knut Hamsun και τόσοι άλλοι, επειδή – με τον έναν ή τον άλλον τρόπο – είχαν σχέση με το Γ΄Ράιχ και τον Εθνικοσοσιαλισμό! Παράνομη επίσης είναι η δημόσια χρήση συμβόλων (όπως ο αγκυλωτός σταυρός) – όχι όμως το… «άγιο» σφυροδρέπανο. Παράνομη η προσπάθεια επανιδρύσεωςς του NSDAP στη Γερμανία, ενώ οι Εθνικοσοσιαλιστές κινούνται σε μια ημιπαράνομη κατάσταση και διώκονται σ’ όλες της χώρες της Δύσεως. Εν τέλει φροντίζουν ώστε οι μόνες πηγές πληροφορήσεως και γνώσεως για τον Εθνικοσοσιαλισμό να προέρχονται από τους εχθρούς του!!!

Στην προσπάθειά μου να αναλύσω τον Εθνικοσοσιαλισμό, τονίζω ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός , ως αληθινός Ιδεαλισμός, ταυτίζεται με τη Φύση και την βοηθάει στην εξελικτική της διαδικασία. Δέχεται ότι και τ’ ανθρώπινα όντα είναι μέρος της Φύσεως και υπάγονται στους Νόμους της. Όλες οι άλλες «φιλοσοφίες», «πεποιθήσεις», «ερμηνείες» ή «θρησκείες» (θρησκείες των όχλων – της Σκοτεινής Εποχής) που δέχονται το διαχωρισμό του ανθρώπου από τη Φύση, είναι απαράδεκτες για τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ο Θεμελιώδης ιδεαλιστικός στόχος του Εθνικοσοσιαλισμού είναι η προστασία της Φύσεως, ώστε αυτή να δημιουργήσει καλύτερα άτομα και κατά συνέπεια, έναν καλύτερο και πιο προηγμένο Πολιτισμό. Ως εκ τούτου, η Φυλή είναι η ίδια η Φύση ως έκφραση εξελίξεως στο ανθρώπινο πεδίο. Η ποικιλομορφία των Φυλών αποτελεί έκφραση της Θείας Δημιουργίας – της ίδιας της Φύσεως. Κατ’ αναλογία, η Λαϊκή Κοινότητα είναι μια έκφραση της Ανθρωπότητος μέσω της φυσικής διαδικασίας.

Γι΄ αυτό κι ο Εθνικοσοσιαλισμός επιθυμεί την Διατήρηση της Φυσικής Τάξεως, και επομένως των Φυλών – πρωτίστως δε, της Φυλής που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται. Οι υπόλοιπες πολιτικές θεωρίες ή θρησκείες, έχοντας άλλους στόχους και προτεραιότητες, καταστρέφουν τη φυλετική Λαϊκή Κοινότητα μέσω της δημιουργίας πολυφυλετικών και άρα α-φυλετικών και «πολυ-πολιτισμικών»(!) παρακμιακών κοινωνιών. Αυτές οι Αξίες είναι η Ψυχή, το Ήθος και ο Χαρακτήρας του Εθνικοσοσιαλισμού.

Εδώ αναγκαστικά, εισερχόμαστε σε μια πιο εσωτερική έννοια του Εθνικοσοσιαλισμού. Πολλές φορές υποβάλουμε στον εαυτό μας το ερώτημα: «Ποιος είναι ο Σκοπός της Ζωής;». Σύμφωνα με τον Εθνικοσοσιαλισμό, σκοπός της Ζωής είναι η Εξέλιξη – σε όλα τα πεδία και τα επίπεδα. Εργάζεται, λοιπόν, προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να συνεχίσει η εξελικτική διεργασία της Φύσεως και δρα με στόχο την ατομική και συλλογική τελειότητα της Φυλής και της Λαϊκής Κοινότητος, στα πλαίσια αυτού που οι Γερμανοί ονομάζουν Vοlkisch. Και αυτό, διότι τα άτομα είναι μέρος της Φύσεως και του Λαού. Ο Λαός γίνεται αντιληπτός ως ένας υπερ-οργανισμός ζων, ως ένα έμβιο ον. Η Υγεία, η Ευημερία και το Μέλλον του Λαού, εξαρτάται από εμάς. Κατά συνέπεια, καθήκον του Εθνικοσοσιαλισμού, είναι η υπεράσπιση, η βελτίωση και η περαιτέρω εξέλιξη του εμβίου αυτού όντος-Λαού, μέσω της αυστηρής διαφυλάξεως της φυλετικής αγνότητος του Αίματος. Σε αντίθετη περίπτωση, απλώς σπαταλάμε τις ζωές μας και καταστρέφουμε την συνέχιση της Ζωής της Λαϊκής Κοινότητος – ως εμβίου όντος, που είναι η ίδια η Φύση μας. Αυτή είναι η Ύψιστη Αλήθεια που ο Εθνικοσοσιαλισμός υπερασπίζεται και οι εχθροί του έχουν έχουν μολύνει και προσπαθούν να καταστρέψουν! Το ατομικό μας πεπρωμένο είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το πεπρωμένο της Κοινότητος και της Φυλής μας. Αυτή είναι η Ζωή μας, η ίδια η Ουσία μας, η Συνείδησή μας.

Όπως έχω αναλύσει, ο Εθνικοσοσιαλισμός, ως μια φυσική και όχι τεχνητή βιοθεωρία και κοσμοθεωρία, πιστεύει στη Φύση και κατά συνέπεια στην έννοια της Φυλής που εκείνη Δημιούργησε. Η Φύση, κατά τη διάρκεια χιλιάδων ετών εξελικτικής διαδικασίας, έχει δημιουργήσει ευδιάκριτες και διαφορετικές φυλές, όπως άτομα με διαφορετικό χαρακτήρα και δυνατότητες. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια αποδοχή, αλλά κι ένας θρίαμβος της φυσικής ποικιλομορφίας και προάσπιση όλων εκείνων των στοιχείων της Φύσεως που μας κρατούν εν ζωή και μας καθιστούν Μοναδικούς! Η Φύση υπάρχει μέσα μας ! Είναι το Αίμα της Φυλής μας, είναι το Αίμα των Προγόνων μας που καλούμαστε να τιμούμε ή προς τους οποίους καταφεύγουμε για να πάρουμε δύναμη, είναι η Γη των Πατέρων μας – οι Τάφοι των προγόνων μας. Φύση – Λαϊκή Κοινότητα – Πρόγονοι – Πατρική Γη, αποτελούν ένα αδιάσπαστο οργανικό σύνολο, για τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ακόμη, αν θέλετε, είναι τα δέντρα, τα ζώα, το κλίμα της Πατρίδος μας – ο Ήλιος, η βροχή και τα σύννεφα, ο αέρας και οι μυρωδιές της Γης. Κι εμείς γεννημένοι από το Λαό μας πεθαίνουμε και επιστρέφουμε σε αυτόν – σ΄ έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο ζωής και θανάτου.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τον Εθνικοσοσιαλιστικό Τρόπο Ζωής – για τη Φιλοσοφία του Εθνικοσοσιαλισμού στα μεγάλα ζητήματα της Ανθρωπότητος, για τη Φύση του Εθνικοσοσιαλισμού, για τους Κώδικες της Ιδεολογίας, για το Πολιτικό του Σκέλος, για την Ιστορική του Αναδρομή, για την αντίληψή του για την Τέχνη, τη Θρησκεία, την Πολιτική, την Δικαιοσύνη, την Ελευθερία – μα πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο σε μια τόσο γενική ανάλυση. Πάντως παρέθεσα τα βασικά στοιχεία της Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοαντιλήψεως.

Η Εθνικοσοσιαλιστική Επανάσταση στη Γερμανία το 1933 υπήρξε μόνον η αρχή της εφαρμογής των Εθνικοσοσιαλιστικών Αρχών. Ποτέ όμως δεν επιτεύχθηκε μια πλήρη εφαρμογή, λόγω των χρονικών περιστάσεων και του πολέμου. Η Γερμανία αναγκάστηκε να διεξάγει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στην δημοκρατικο-μπολσεβίκικη συμμαχία, πριν καλά καλά ξεκινήσει η εφαρμογή της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας. Ο ίδιος ο Α. Χίτλερ, αναγκάστηκε – όπως ο ίδιος ομολογεί στις συνομιλίες του – να κάνει διάφορους συμβιβασμούς πολιτικής τακτικής προκειμένου να ισχυροποιήσει το Γ΄ Ράιχ και να αντιμετωπίσει τα εσωτερικά προβλήματα, αλλά και τις αντιδράσεις του εξωτερικού. Η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί Γερμανοί δεν ήταν Εθνικοσοσιαλιστές – με την έννοια που εννοούμε και αναλύουμε. Πολλοί Γερμανοί υποστήριξαν το NSDAP διότι σ’ αυτό έβλεπαν την ελπίδα και τη σωτηρία της αγαπημένης τους πατρίδος από τον μπολσεβικισμό ή τη μοναδική λύση στα προβλήματα επιβιώσεως που δημιούργησε η ήττα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο μηχανισμός του κράτους, οι ανώτεροι υπάλληλοι, οι θεσμοί και οι κρατικές οργανώσεις, δεν ήταν εμποτισμένοι από τα ιδανικά και τις αξίες του Εθνικοσοσιαλισμού. Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε; Αφού αποτελούσαν μέρος του παλαιού οικοδομήματος και μιας άλλης, παλαιάς αντιλήψεως, που έπρεπε να ξεπεραστεί! Έτσι η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, ξεκίνησε σταδιακά να χτίζει το μελλοντικό της οικοδόμημα, με τους νέους της – τα παιδιά της Χιτλερικής Νεολαίας, που ήσαν μακριά από τους μικροπολιτικούς μηχανισμούς του παρελθόντος. Όμως ο πόλεμος και η ατυχής του έκβαση, είχαν το γνωστό αποτέλεσμα…

Ίσως ο Εθνικοσοσιαλισμός θα μπορούσε να εκφραστεί με 4 λέξεις. ΑΙΜΑ – ΓΗ – ΤΙΜΗ – ΠΙΣΤΗ. Το Αίμα είναι το ποτάμι που τρέχει μέσα στα μέλη της Κοινότητος, ενώνοντάς τα μεταξύ τους και με τους κοινούς προγόνους και τους απογόνους. Η Γη είναι η ποτισμένη με αυτό το Αίμα και είναι αυτή που το έπλασε. Είναι ο ζωτικός χώρος της Κοινότητας. Η προσωπική Τιμή, είναι η βάση της Ηθικής του Εθνικοσοσιαλισμού, που καθορίζει και την Ηθική της Κοινότητος. Η Πίστη είναι η πρακτική έκφραση της προσωπικής Τιμής και του Καθήκοντος απέναντι στην Κοινότητα. Η Τιμή προσδιορίζει την Πίστη στις διαχρονικές Αξίες του Εθνικοσοσιαλισμού και της Ζωής.

Εθνικοσοσιαλισμός δεν σημαίνει καμιά φυλετική έχθρα – όπως οι διαστρεβλωτές και παραποιητές του θα ήθελαν. Αυτό είναι κάτι πέρα και έξω από τη φιλοσοφία του και μάλλον χαρακτηρίζει τους φιλελεύθερους καπιταλιστές αποικιοκράτες, τα λάθη των οποίων πληρώνουμε ακριβά σήμερα. Αυτό, για να πάψει η παραφιλολογία του «κακού ρατσιστή» που δέρνει «κακόμοιρους» τριτοκοσμικούς και που αποτελεί μια αγαπημένη θεματολογία των επικριτών του εθνικοσοσιαλισμού, των προπαγανδιστών του Συστήματος, αλλά και των ανεγκέφαλων γενικότερα. Ο Εθνικοσοσιαλισμός, απλώς εκφράζει την επιθυμία για όλες τις Φυλές, να εργαστούν για την ευημερία και την ανάπτυξή τους, αλλά και την προάσπιση της Φυλετικής τους υποστάσεως- ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν! Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ οπαδοί μιας «ειρηνικής» γενοκτονίας της Φυλής μας, μέσω της φυλετικής αλλοιώσεως. Δεν θα βγάλουμε ΠΟΤΕ μόνοι μας τα μάτια μας, όσο κι αν το επιζητούν οι εχθροί της Φυλής μας και οι υποτακτικοί τους! Δεν θα αρνηθούμε ΠΟΤΕ το δικαίωμα στη Διαφορετικότητά μας , στην Ύπαρξή μας! Η Φυλή μας είναι η σχέση μας, ο δεσμός μας με τη Φύση και τη Λαϊκή Κοινότητα. Ο συνδυασμός της Φυλής και της Τιμής είναι Εθνικοσοσιαλισμός.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός βασίζεται στην αγάπη προς το είδος, προς τη Φυσική Τάξη του Δημιουργού – όχι στο μίσος. Ιδεολογίες μίσους είναι τα αντιανθρώπινα συστήματα που μας εξουσιάζουν και που μας καταστρέφουν, γεμάτα απέχθεια προς κάθε τι αυθεντικώς αληθινό και ιερό για μας! Ο Άριος Φυλετισμός σέβεται όλες τις Φυλετικές Ομάδες, ως μέρος του Φυσικού όλου. Και δεν είναι λίγες οι φορές που έγιναν και συνεργασίες Λευκών Φυλετιστών με Μαύρους μουσουλμάνους, οι οποίοι θέλουν να αναπτυχθούν και να προοδεύσουν επίσης, δίχως να χάσουν την φυλετική τους ιδιαιτερότητα και την πολιτιστική τους παράδοση. Όμως, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, σκοπίμως παραποιούν τις Φυλετικές ιδέες και την Ουσία του Εθνικοσοσιαλισμού, δημιουργώντας και προβάλλοντας την παραπλανητική εικόνα του «εγκληματιών νεοναζί», με συνέπεια την διαιώνιση των αισχρών μύθων του Συστήματος, τον πλουτισμό της βιομηχανίας του θεάματος – αλλά και την συνακόλουθη δημιουργία εγκληματικών «wanna-be-ναζί»…

Λέγεται επίσης, από τους ανίδεους περί τα εθνικοσοσιαλιστικά, ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι «φασισμός» ή «ακροδεξιά»!!! Πρώτα πρώτα, ο Εθνικοσοσιαλισμός αρνείται τον τεχνητό διαχωρισμό του Εθνοφυλετικού Σώματος της Λαϊκής Κοινότητος σε «δεξιούς» και «αριστερούς». Έννοιες που ξεπεράστηκαν από την ίδια την ιστορική πραγματικότητα – αν ποτέ σήμαιναν κάτι ουσιαστικό… Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν μπορεί να περιοριστεί σε τόσο στενά και στενόμυαλα πλαίσια, επειδή το Επαναστατικό του Όραμα ξεπερνά τα ψεύτικα στερεότυπα του «παραδοσιακού» πολιτικού φάσματος. Φασισμός είναι το πολιτικό σύστημα του Benito Mussolini. Φασισμός και Εθνικοσοσιαλισμός έχουν πολλά κοινά, αλλά και ουσιαστικότατες διαφορές – δεν είναι συνώνυμα! Οι Φασίστες πιστεύουν στην υπεροχή του Κράτους και της προσαρμογής όλων σε μια άκαμπτη τεχνητή κοινωνική τάξη. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η εκδήλωση και η εφαρμογή των Νόμων της Φύσεως στο πολιτικό πεδίο, πιστεύοντας στην συνεργασίας των τάξεων για την Λαϊκή Κοινότητα, που βρίσκεται σαφώς πάνω από το όποιο Κράτος (για περισσότερα βλ. «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», Μπενίτο Μουσολίνι). Φασισμός σήμερα τείνει να σημαίνει αυταρχισμός και μισαλλοδοξία. Υπό αυτήν την έννοια, περισσότερο φασίστες από οποιονδήποτε άλλον είναι οι «αντι-φασίστες».

Ο Εθνικοσοσιαλισμός του σήμερα έχει – και πρέπει να έχει – κάποιες διαφορές από εκείνον του ΄33, προσαρμοζόμενος στην σημερινή κατάσταση του κόσμου στην οποία αντιστέκεται. Αυτό γίνεται, χωρίς να χαθεί ο οργανικός δεσμός με το παρελθόν και με τη ζώσα κληρονομιά του πρώτου Αρχηγού. Αυτός κατέγραψε την Πίστη, αυτός αγωνίστηκε και θυσιάστηκε, δίνοντας την απόδειξη της πρακτικής εφαρμογής και την προοπτική της μελλοντικής Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως. Τα κοινά Ιδεώδη, οι κοινές Αξίες και οι Φιλοδοξίες, που όλοι οι Εθνικοσοσιαλιστές μοιράζονται ως μέρος της δικής του Υποθέσεως, είναι κατά πολύ σημαντικότερα από κάθε δευτερεύον ζήτημα πολιτικής.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός, είναι κάτι παραπάνω από μια πολιτική κίνηση. Είναι μια Πνευματική Επανάσταση. Είναι με άλλα λόγια, αυτό που ονομάζουμε ΑΡΙΑΝΙΣΜΟ. Εκφράζει δλδ την Φυλετική Ψυχή μας. Είναι μια ψυχική ανάταση των Αρίων για πρόοδο, ανάπτυξη, συνεχή προσπάθεια αυτοβελτιώσεως, υπερνίκηση του κακού εαυτού μας, υπερνίκηση των αδυναμιών μας, επιδίωξη για το καλύτερο, το ανώτερο, το ισχυρότερο, το υγιέστερο. Είναι μια πρόκληση, αλλά και μια πρόσκληση προς το Λευκό Κόσμο. Μας συνδέει με τη Φυλετική μας Ψυχή, όπως οι Θρησκείες των Προγόνων μας. Είναι η ανακάλυψη μιας αυθεντικής άριας έκφραση θρησκευτικότητος (μη σας μπερδεύει η λέξη), που καλύπτει τους Μύθους και τις Παραδόσεις μας, τα Φυλετικά μας Αρχέτυπα, τις Ιστορίες της Ανδρείας των Προγόνων μας, την Φιλοσοφία, την Τέχνη και την Δημιουργία. Είναι μια έκφραση της Άριας Υπερηφάνειας για το μεγαλείο της Φυλής μας – η προέκταση του πατριωτισμού μας προς τη Μεγάλη φυλετική μας Οικογένεια. Δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις φθηνές ηθικολογίες των μολυσμένων από τα κίβδηλα άκαμπτα Δόγματα της Σκοτεινής Εποχής που διανύουμε.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια Επανάσταση, για να αποκτήσει ο Κόσμος τη Φυσική του ισορροπία, που είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν όλα τα είδη να εξελίσσονται αρμονικά. Είναι η λύση για την φυσική μας επιβίωση και την βιολογική μας ύπαρξή μας (μια ματιά στους αριθμούς πληθυσμιακής σύνθεσης του πλανήτη αρκεί για να σοκάρει και τους πιο δύσπιστους για το πού οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια – όχι μόνο ως Έλληνες, αλλά ως Λευκή Φυλή στο σύνολο!!!). Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι μια «θρησκεία» άριας Πνευματικότητος, ή όπως η Savitri Devi λέει, «μια θρησκεία των Δυνατών της Φυλής». Είναι η έκφραση του άριου Παγανισμού μας – που όμως (και ευτυχώς) δεν έχει σχέση με τις επιφανειακές προσεγγίσεις αναρχο – δωδεκαθεϊστών και ψευτο – ειδωλολατρών της επιφάνειας και του… διαστήματος! Δεν είναι μαιναδισμός και υποχθόνιος φανατισμός – όπως οι νεοπαγανιστές της συμφοράς που κάτω από τις χλαμύδες τους φωλιάζει ο ίδιος ιουδαϊκός ζηλωτισμός που κατηγορούν, καθώς και τα υπολείματα της αναρχομπολσεβικικης προϋπηρεσίας των περισσοτέρων εξ αυτών. Ο Εθνικοσοσιαλιστικός παγανισμός δεν είναι νεοχίππικος ή «σατανιστικός» χομπισμός αστών. Δεν έχει «ιερά» βιβλία και δόγματα. Είναι μια θρησκευτικότητα που εκφράζει την ανάγκη για αναζήτηση του Θείου, μέσω της συνειδητής κατανόησης των Νόμων της Φύσεως και των όσων έχουμε δημιουργήσει στο διάβα της Ιστορικής μας πορείας. Είναι η βαθύτερη έκφραση του Αρίου πεπρωμένου.

Έτσι γίνεται αντιληπτό, ότι ο ΑΡΙΑΝΙΣΜΟΣ – η κατανόηση και η εφαρμογή της φρονήσεως της Φύσεως – είναι μια πλήρης και επαναστατική φιλοσοφία Ζωής. Είναι μια πλήρης εξήγηση της άριας φύσεώς μας που καθορίζει και τα καθήκοντά μας προς την Κοινότητα. Αντιπροσωπεύει και απεικονίζει τη Φυσική Τάξη που υπάρχει στο Κόσμο. Ως κοινωνικοπολιτική φιλοσοφία και πρακτική – ως Εθνικοσοσιαλισμός δλδ – είναι η έκφραση της φυλετικής μας Ψυχής στο πολιτικοκοινωνικό πεδίο. Είναι ο υψηλός εσωτερικός ηθικός κώδικας Τιμής της ατομικής διαβιώσεως και της εσωτερικής βελτιώσεως προς το καλύτερο. Κατέχει την απαιτούμενη Δύναμη για να εμπνεύσει και να οδηγήσει τη Λευκή Φυλή προς ένα υψηλότερο Ιδανικό. Και είναι ζωτικής σημασίας, αν αναλογιστούμε το φυλετικό χάος της εποχής μας, την απουσία Ιδανικών, την απόλυτη σήψη που απλώνεται στις άριες κοινωνίες μας, οι οποίες σαπίζουν προς ευχαρίστηση των εχθρών μας και των υποτακτικών τους προδοτών πολιτικάντηδων. Των τρισάθλιων αυτών υποκειμένων που έχουν ορκιστεί να μας εξαφανίσουν! Αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι αν χαθεί ο Λευκός Άνθρωπος, ο μόνος απόλυτος ιδεαλιστής – στην υγιή του κατάσταση, φυσικά – τότε θα χαθεί και το Πνεύμα του Ανθρώπου απ’ τον Πλανήτη. Όμως ένα πράγμα ας ξέρουν. Το Αίμα της Φυλής μας, όσο δηλητηριασμένο κι αν είναι το Πνεύμα της, στο τέλος θα μιλήσει!

Οι εχθροί του Εθνικοσοσιαλισμού ανησυχούν ακόμα – 60 χρόνια μετά – κι από μια φωτογραφία του Χίτλερ! Δεν διώκονται όμως μόνο οι Εθνικοσοσιαλιστές και οι θεωρητικοί της Ιδεολογίας. Διώκεται και κάθε υψηλή Παραδοσιακή Αξία που υπερασπίζεται ο Εθνικοσοσιαλισμός! Σήμερα το Σύστημα εχθρεύεται την Ανδρεία, την Τιμή, την Αξιοπρέπεια, την έννοια της Πατρίδος, την συνέχεια της Φυλής μας… Μας λένε ότι όλα αυτά είναι… «φασισμός» – όλα αυτά περί εθνοφυλετικής συνειδήσεως, περί ηρωισμού, περί ανδρείας, όλα αυτά είναι… «ναζισμός»! Οπότε όλα παύουν και συνεχίζεται η ισοπέδωση των κοινωνιών μας. Αν λοιπόν, κατά τα λεγόμενά τους, αυτό είναι το μήνυμα του Εθνικοσοσιαλισμού, αν δηλ. ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί την πληρότητα και την πολιτική συνέπεια της Ανδρείας και της Εθνοφυλετικής συνειδητοποιήσεως, αντί της Σήψεως και του Ψεύδους, αντί της διαστροφής και της αρρώστιας, τότε γίνεται κατανοητός ο λόγος της δαιμονοποιήσεως του Εθνικοσοσιαλισμού και της αποκηρύξεώς του σαν το «απόλυτο κακό», από το Σύστημα… Μα φυσικά! Είναι το απόλυτο Κακό, στον κακό κόσμο της Διαστροφής που ζούμε! Γι αυτό το Σύστημα εχθρεύεται- όχι τα σύμβολα στους τοίχους – αλλά την ουσία της περιεκτικής του λύσεως. Δεν τους ενοχλεί το όνομα εθνικοσοσιαλισμός ή «ναζισμός» (νομίζουν ότι έτσι τον… μειώνουν!!!) , αλλά τρέμουν για την Ουσία της Ιδέας. Τρέμουν μια πιθανή αναγέννηση της Φυλής, που θα σπάσει τα δεσμά που της φόρεσαν.

Ο Εθνικοσοσιαλιστικός τρόπος ζωής, είναι κάτι που πάλι εχθρεύονται. Πολλές φορές το σάπιο Σύστημα, «οικειοποιείται» ιερές έννοιες για το Έθνος και τη Φυλή – αλλά για να τις υποβαθμίσει, να τις απογυμνώσει από κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο και εν τέλει να τις καταστήσει ακίνδυνες! Έτσι πχ. «οικειοποιείται» την έννοια της Πατρίδος, αλλά την υπονομεύει καθημερινώς. «Οικειοποιείται» την έννοια της Παιδείας, αλλά την χαντακώνει και τη μετατρέπει σε καταφύγιο παρακμιακών προλεταρίων του πνεύματος. «Οικοιοποιείται» την έννοια της παραδοσιακής μουσικής, αλλά την καταντά σκυλαδογύφτικο αμανέ. «Οικειοποιείται» τον Κ. Παλαμά, αλλά τον απογυμνώνει από το Μεγαλοϊδεατικό του Πνεύμα. «Οικειοποιείται» την Αρχαία Ελλάδα, αλλά την ευνουχίζει αρνούμενο το Πολεμικό της Ήθος. «Οικειοποιείται» το κάλλος της Αρχαιοελληνικής Τέχνης, αλλά μισεί θανάσιμα κάθε τι το κλασικό. «Οικειοποιείται» την εορτή του 1821 αλλά αρνείται να ακούσει «Ελευθερία ή Θάνατος!». «Οικειοποιείται» τους Ευρωπαίους φιλοσόφους, αλλά κρύβει επιμελώς την ιδεολογική τους τοποθέτηση… Ο Χίτλερ είχε πει στη συζήτησή του με τον Dietrich Eckhart: «Ό,τι ο Εβραίος δεν μπορεί να εξαφανίσει, λόγω της ακτινοβολίας του, το διαστρεβλώνει και το μολύνει. Δεν μπορεί να καταργήσει το έργο του Γκαίτε; Ε, ιδρύει ένα ίδρυμα στ’ όνομά του…» ! Ό,τι όμως γίνεται, δεν θα γίνεται για πολύ. Η διαστροφή κάποτε θα λάβει τέλος.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η δύναμη αντιστάσεως και ο Θρίαμβος για Ζωή !

Εν τέλει, ο Εθνικοσοσιαλισμός – σε αντίθεση με τις στατικές αντιανθρώπινες και άψυχες ιδεολογίες του αστικού φιλελευθερισμού και του μπολσεβικισμού – είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία Ζωής που έχει τη δύναμη να προσαρμόζεται στις χρονικές περιστάσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου. Κάθε εθνικοσοσιαλιστής πρέπει να ασκηθεί – σωματικώς και πνευματικώς – να τελειοποιηθεί, να δουλέψει με τον εαυτό του, να γίνεται μέρα με τη μέρα καλύτερος – σε όλους τους τομείς! (Οι φετιχιστές με τις στολές του ’33 δεν αποτελούν έκφραση του Εθνικοσοσιαλιστικού Οράματος, παρά μόνο αγαπημένα θέματα για τα εβραϊκά ΜΜΕ.) Όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος, θα αναγεννηθεί μια Ευρώπη όπως την οραματίζεται ο Εθνικοσοσιαλισμός, πιστή στις Παραδόσεις και στις Αξίες των Λαών της. Μια Ευρώπη που, αλίμονο, έπεσε κάποτε μαχόμενη στις στέππες της Σοβιετίας… Όμως η Ιδέα παραμένει ζωντανή. Διότι δεν είναι κάποια επινόηση, αλλά η συνειδητή έκφραση της Αιώνιας Κοσμικής Βουλήσεως.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια Επανάσταση της Φυλετικής Άριας Ψυχής! Είναι σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων σε όλο το Λευκό Κόσμο, που δεν λύγισαν και που ακόμα στρέφουν το πνεύμα τους στον αθάνατο εκείνο θρύλο που γεννήθηκε στις 20 Απριλίου – και προ του οποίου η γρηά Μέδουσα αφορίζει.

Όμως η Νύχτα εξαφανίζεται πάντα μπροστά στον επελαύνοντα Ανίκητο Ήλιο !

«Περιμένουμε για τον μεταγενέστερο θρίαμβο της Αλήθειας που διώκεται σήμερα: για τον Θρίαμβο κάτω από οποιοδήποτε όνομα, της μοναδικής Πίστεως στην Αρμονία με τους αιώνιους Νόμους της Υπάρξεως, της μοναδικής σύγχρονης Ιδέας, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η έκφραση αρχών τόσο παλαιών, όσο ο Ήλιος!»

SAVITRI DEVI

Εθνικισμός και ηρωϊκό ήθος

Εισαγωγή:

Η έννοια εθνικισμός έχει σκοπίμως στρεβλωθεί από τους κομουνιστές και εν γένει τους εθνομηδενιστές (φιλελεύθερους και άλλους) και στρεβλωμένη και παρεξηγημένη χρησιμοποιείται σήμερα από τους εχθρούς του Έθνους αλλά και από τους λεγόμενους πατριώτες.

Κατά τον Θουκυδίδη, η στρέβλωση των εννοιών για την εξυπηρέτηση της πολιτικής προπαγάνδας ήταν πρόσφορη μέθοδος και κατά την αρχαιότητα. Θεωρούμε λοιπόν καθήκον μας να αποκαθάρουμε την έννοια από τους ρύπους, με τους οποίους οι εθνοπροδότες την περιέλουσαν. Διότι εάν επιτρέψουμε σ’ αυτούς να μολύνουν τις έννοιες μας θα έχουμε ηττηθεί ιδεολογικά και ο αγώνας μας πάνω απ’ όλα είναι ιδεολογικός. Εξ’ άλλου οι εθνοπροδότες αυτοί έχουν επιμολύνει και την έννοια του έθνους, της πατρίδας και όλων των εθνικών μας συμβόλων ενώ αυτοί  ξεδιάντροπα δηλώνουν κομουνιστές, δηλαδή αρνητές του Έθνους, της πατρίδας, άθεοι, υλιστές, σταλινιστές. Εμείς οι οποίοι πρεσβεύουμε και υπηρετούμε τις Ελληνικές αξίες και τα καθαγιασμένα ιδανικά, γιατί να αισθανόμαστε μειονεξία;

Ακολούθως θα επιχειρήσουμε προσέγγιση της κοινωνιολογίας του εθνικισμού και θα αναφερθούμε στο ηρωϊκό ήθος, το οποίο κατά τις μέρες μας διασύρεται και διακωμωδείται από τον κάθε τυχάρπαστο. Πηγή της ανάλυσης μας είναι το εξαιρετικό σύγραμμα του Κωνσταντίνου Πλεύρη “Κοινωνιολογία”. Για περαιτέρω σπουδή των θεμάτων, παραπέμπουμε τους συναγωνιστές στο συγκεκριμένο σύγγραμμα.

Eθνικό Kράτος

Η πολιτική οργάνωση του έθνους καλείται κράτος ή πολιτεία. Η πολιτεία εμφορείται υπό ενός ηθικού ιδεώδους και η κάθε της προσπάθεια τείνει προς πραγματοποίηση του. Για τον εθνικισμό το ηθικό ιδεώδες του κράτους είναι η προαγωγή της ιδέας του έθνους. Ταυτόχρονα όμως προάγει και τη ζωή των ανθρώπων, την οποία εξυψώνει τόσο πνευματικά όσο και υλικά. Το κράτος για τον εθνικισμό δεν είναι ένας άψυχος οργανισμός με μόνη αποστολή την προσφορά υπηρεσιών προς τον κόσμο, δίκην εταιρείας παροχής εκδουλεύσεων. Για τον εθνικισμό η πολιτεία συνιστά ζωντανό οργανισμό καταπληκτικής ισχύος. Είναι μία σκεπτόμενη δύναμη, η οποία κατευθύνει τον λαό στην πραγματοποίηση των σκοπών του έθνους. Αυτό είναι το εθνικό κράτος.

Το κράτος για τον εθνικισμό είναι εθνωφελές και ως κράτος καθοδηγητής επεκτείνει την εξουσία του σε κάθε ανθρώπινη ενέργεια. Η ενέργεια του ατόμου στο εθνικό κράτος δεν ασφυκτιεί στις κρατικές δομές, όπως συμβαίνει στα μαρξιστικά κράτη. Το άτομο ενεργεί και δραστηριοποιείται ελεύθερα, νοουμένου όμως  ότι αυτή η δραστηριότητα κινείται εντός ορισμένων πλαισίων. Όταν επιδιώκεται δράση εκτός των τιθεμένων πλαισίων, τότε κατά λογική ακολουθία βλάπτεται το εθνικόν συμφέρον οπότε η δράση αυτή, λεγόμενη ασυδοσία, αποτελεί αντικοινωνική εκδήλωση και απαγορεύεται αυστηρώς.

Για τον εθνικισμό επίκεντρο του πολιτειακού ενδιαφέροντος δεν είναι το άτομο αλλά το σύνολο. Μολαταύτα ο εθνικισμός αναζητεί τη χρυσή τομή ώστε να ωφελείται η κοινωνία χωρίς να στερείται το άτομο των ελευθεριών που επιθυμεί να απολαμβάνει ως ανεξάρτητη μονάδα. Ο εθνικισμός επί τούτου ακολουθεί τη μεσότητα του Αριστοτελικού συστήματος της οποίας το ένα άκρο είναι η ατομοκρατία και το άλλο η κοινωνιοκρατία. Ενώ ο μαρξισμός, όλως βλακωδώς θεωρεί το κράτος ως όργανο της κρατούσης τάξεως, ο εθνικισμός θεωρεί ότι το κράτος ανήκει στο έθνος συνολικά, το οποίο έθνος αναλαμβάνει την διακυβέρνηση του κράτους δια των φυσικών εκπροσώπων του, που είναι οι εκλεκτοί.

Ιστορική πορεία των κοινωνιών

Στη συνέχεια θα μας απασχολήσει πώς και ποίοι γράφουν τα ιστορικά γεγονότα. Προηγουμένως όμως επιβάλλεται να αναλύσουμε τη φιλοσοφική φύση του εθνικισμού. Ο εθνικισμός αρνείται την αιτιοκρατία, στην οποία πιστεύει ο μαρξισμός και κατά την οποία τα πάντα στην ζωή πειθαρχούν σε ορισμένα αίτια. Σύμφωνα με την αιτιοκρατία ο άνθρωπος αδυνατεί να ρυθμίσει αυτοβούλως τη ζωή του και οι πράξεις του είναι μηχανικά αποτελέσματα ανεξάρτητα της προσωπικής βουλήσεως του.

Αντ’ αυτών η κοσμοθεωρία του εθνικισμού διακηρύσσει το αυτεξούσιο της ανθρώπινης βουλήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργεί τη ζωή του όπως αυτός θέλει, πράγμα το οποίο θα το κατορθώσει δια του αγώνος. Ο αγώνας αποτελεί την πεμπτουσία της φιλοσοφίας της ζωής.

Ο εθνικισμός θέτει ως προορισμό πάντων την τελειότητα, και διδάσκει ότι θα φθάσομεν εκεί δια του αγώνος. Στα πλαίσια αυτά ο εθνικισμός απορρίπτει και την αισιοδοξία κατά την οποία ο παρών κόσμος είναι ο καλύτερος αλλά και την απαισιοδοξία κατά την οποία ο παρών κόσμος είναι ο χειρότερος και δέχεται την βελτιοδοξία κατά την οποία ο παρών κόσμος δεν είναι ούτε ο καλύτερος ούτε ο χειρότερος αλλά εναπόκειται στον άνθρωπο δια του συνεχούς αγώνος να βελτιώσει την παρούσα κατάσταση.

Ο εθνικισμός αρνείται την αγνωσιαρχίαν κατά την οποία είναι ακατόρθωτη η γνώση περί της πρωταρχικής ουσίας των όντων από την οποία επήγασαν και βασίζονται τα πάντα και διακηρύσσει την θεωρία του πνευματικού μονισμού κατά τον οποίον η πρώτη ουσία είναι μία (μονισμός) και είναι πνεύμα (πνευματοκρατία) και όχι ύλη, φιλοσοφία που υιοθετεί ο μαρξισμός.

Από άποψη ηθική, δηλαδή από την άποψη των πορισμάτων ως προς εν γένει τη συμπεριφορά και τους κανόνες που πρέπει να διέπουν την ζωή του ανθρώπου, ο εθνικισμός αναγνωρίζει την ύπαρξη του Θεού, διότι διαφορετικά (σύμφωνα και με τον Ντοστογέφσκυ) “όλα θα επιτρέποντο”. Σύμφωνα επίσης με τον Πλούταρχο, πολιτεία καταργούσα την διδασκαλία περί των Θείων, δεν μπορεί να υπάρξει.

Ωσαύτως ο εθνικισμός θεωρεί ως υπέρτατη αρετή του ανθρώπου την ηθική του ηρωϊσμού, η οποία αποτελεί τη δόξα της φιλοσοφίας του εθνικισμού.

Το να είσαι εθνικιστής δεν είναι ζήτημα λογικής εξετάσεως. Βασικώς όλοι γεννώνται εθνικιστές, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γίνονται, δηλαδή απλώς αποκαλύπτεται ο εντός των ζων εθνικισμός, ο οποίος υπελάνθανεν.

Κατά τον Κ. Πλεύρη, ο εθνικισμός αποτελεί τη φυσική ιδεολογία του ανθρώπου, κάθε άλλη ιδεολογία συνιστά διαστρέβλωση των ηθικών αντιλήψεων και πνευματική διαστροφή εξαιτίας της οποίας δεν εμφορείται κάποιος υπό της βιοθεωρίας του εθνικισμού. Όποιος δεν είναι εθνικιστής, είναι ψυχικώς άρρωστος.Ο εθνικισμός είναι συναισθηματική πίστη, η οποία υπαγορεύει στα άτομα ορισμένη κοινωνική οργάνωση (εθνική κοινότης) και ορισμένο σύστημα διοικήσεως (κυριαρχία των εκλεκτών).

Το ηρωϊκό ήθος 

Όταν τα άτομα αισθάνονται το είναι τους να επισκιάζεται κάθε ιδέα και κάθε συναίσθημα μόλις τεθεί αντιμέτωπο της αγάπης προς το Έθνος, τότε τα άτομα αυτά θεωρούνται ότι εμφορούνται από εθνικό φρόνημα.  Τα άτομα αυτά καλούνται εθνικόφρονες.

Μεταξύ των εθνικοφρόνων διακρίνονται εκείνοι που πέραν της πίστης προς το Έθνος αγωνίζονται για τα Εθνικά ιδεώδη.  Αυτοί λέγονται εθνικιστές.  Από τους εθνικιστές αναδεικνύονται οι ήρωες.

Η εθνική ολότητα αναγορεύει σε ήρωες όσους θυσιάστηκαν γι’ αυτή ή τουλάχιστον διακινδύνευσαν κατά απέλπιδα τρόπο τη ζωή τους.

Ο χαρακτήρας του ήρωα αποτελεί συνδυασμό πίστεως και αγώνα.  Κάποτε όλοι μας πιστεύουμε και όλοι μας αγωνιζόμαστε.  Οι ήρωες όμως αγωνίζονται και πιστεύουν αενάως.  Ήρωες αναδεικνύονται μόνο από αγώνες εκ των οποίων απουσιάζει η ατομική ωφέλεια.  Τέτοιοι αγώνες είναι οι υπέρ πατρίδος.  Επομένως η αγνότητα είναι απαραίτητο στοιχείο του χαρακτήρα του ήρωα.

Ο ήρωας απεχθάνεται τη χλιαρή ζωή.  Η δράση του δεν κατευθύνεται με σκοπό την εξασφάλιση άνετης ζωής και ευδαιμονίας, (σκοποί οι οποίοι εκφράζουν τον κοσμοπολίτη αστό) αλλά για αγώνα ανεξάρτητα αν θα νικήσει ή όχι.  Πρώτιστη βλέψη του δια τον αγώνα είναι η κατάκτηση της δόξας και όχι απαραίτητα της νίκης (Θερμοπύλες – Μαχαιράς).

Ο ήρωας είναι ο εξιδανικευμένος αγωνιστής.  Ο αγώνας τον τρέφει, του δίνει ζωή και δύναμη.  Χωρίς άλλο η αγωνιστική αντίληψη της ζωής αποτελεί για τον ήρωα καθήκον και ηδονή.  Σύμφωνα με τον Νίτσε, “όσο σκληρότερα με χτυπάει το σφυρί, τόσο πιο καθάρια αντηχεί ο χαλύβδινος όγκος της θελήσεως μου”.  Για τον ήρωα η έννοια της θέλησης είναι ταυτόσημη της δύναμης.  Θέλω, σημαίνει μπορώ.

Για τον εθνικισμό η ιστορική εξέλιξη δεν ρυθμίζεται από τον οικονομικό παράγοντα όπως θέλει ο Μαρξισμός, αλλά από τον ηρωισμό.  Οι ήρωες είναι το απόσταγμα των αρετών της φυλής.  Ενόσω η φυλή διατηρεί την καθαρότητα της, θα παράγει νέους ήρωες.

Αλοίμονο στη φυλή, η οποία θα πάψει να γεννά ήρωες.  Ο ξεπεσμός της είναι βέβαιος και το τέλος της σύντομο.  Ο ηρωισμός ρυθμίζει την ιστορική εξέλιξη των κοινωνιών.  Επειδή όμως αποτελεί αίσθημα δεν είναι δυνατή η πρόβλεψη των μελλόντων καθ’ όσον τα αισθήματα δεν υπόκεινται σε λογική ανάπτυξη , ώστε να εκφέρονται ασφαλή συμπεράσματα. Ως εκ τούτου ο εθνικισμός αρνείται την μοιρολατρία και δέχεται τον αγώνα για την πρόοδο της ζωής. Ο ηρωισμός εξηγεί ποικίλες εκδηλώσεις της ιστορίας, τα οποία η λογική αδυνατεί να ερμηνεύσει και ούτε καν να εννοήσει μπορεί

Advertisements