ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Γ.Γ.

440.992  Έλληνες και Ελληνίδες σε πολιτική εξορία

Την Τρίτη αργά το μεσημέρι, στις 15 Μαΐου 2012, ναυάγησαν οριστικά οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων (πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) για το σχηματισμό μίας κυβερνήσεως. Η θέση του Κινήματός μας όπως αυτή εκφράστηκε στη μία και μοναδική συνάντησή μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ήταν ότι θα μπορούσε να προκύψει μία κυβέρνηση, η οποία δεν θα ήταν όμηρος των πολιτικών και η οποία θα εξέφραζε την θέληση του Ελληνικού Λαού όπως στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Με απλά λόγια, μία κυβέρνηση η οποία θα αναλάμβανε το εθνικό καθήκον της καταγγελίας του Μνημονίου, το οποίο θεωρώ εις όλες τις περιπτώσεις ολέθριο για το μέλλον του Έθνους και προπαντός για τον λόγο ότι περιέχει τρεις λέξεις, οι οποίες από μόνες τους είναι για εμάς αρκετές για να απορρίψουμε το Μνημόνιο και οι λέξεις αυτές είναι οι εξής: Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας!

Επίσης στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έθεσα όπως προκύπτει από τα επίσημα πρακτικά, τα οποία δημοσιεύθηκαν στον τύπο, το μεγάλο για την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εθνικό και  κοινωνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών και κατέθεσα την άποψή μου ότι πρέπει να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους οι διεθνείς οργανισμοί για όλα αυτά τα εκατομμύρια που έχουν μαζευτεί στην Πατρίδα μας, η οποία απειλείται άμεσα από όλη αυτή την κατάσταση. Έθεσα επίσης και το σημαντικό για κάθε Έλληνα πατριώτη ζήτημα της Συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ και είπα ότι δεν δικαιούται η οποιαδήποτε κυβέρνηση υπηρεσιακού χαρακτήρα να αλλάξει το βέτο κατά των Σκοπίων, ότι δεν πρέπει δηλαδή η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ όταν το κράτος αυτό συνεχίζει και όχι μόνον με την ονομασία του την προκλητική ανθελληνική πολιτική του.

Πλην… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Όταν την Δευτέρα το βράδυ 14 Μαΐου 2012, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα γίνει μία τελευταία συνάντηση των πολιτικών κομμάτων, όχι με έκπληξη, άκουσα να ανακοινώνεται επίσημα ότι έχουν κληθεί όλα τα κόμματα εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η ανακοίνωση όχι μόνο για τον λόγο ότι είχαν θέσει συγκεκριμένο όρο – εκβιασμό, συγκεκριμένα κόμματα του μαρξιστικού χώρου για τη μη συμμετοχή μου, αλλά προπαντός γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί αυτό το καθεστώς απέναντι στους εθνικιστές και πόσο λίγο σέβεται αυτό το οποίο υποτίθεται ότι υπηρετεί, δηλαδή την ισονομία.

Το θέμα όμως, δεν ήμουν εγώ προσωπικά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να θέσουν σε πολιτική εξορία 440.992 Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι είχαν τιμήσει με την ψήφο τους το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα! Εκεί που αρχίζει ο Αληθινός Εθνικισμός, πέφτει κάθε προσωπείο της δήθεν δημοκρατικότητάς τους και αποκαλύπτεται το φρικτό πρόσωπο της πλουτοκρατίας ενός σάπιου συστήματος, το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας.

ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 15

Είχα υποσχεθεί στις ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις μου ότι το βράδυ της 6ης Μαΐου 2012, θα έλθει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για τους εχθρούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πράγμα το οποίο και έγινε! Οι τόνοι της λάσπης κατά του Κινήματός μας και οι βρώμικες προσωπικές επιθέσεις δεν βρήκαν ανταπόκριση και έτσι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε να κερδίζει το 7% του Ελληνικού Λαού!

Αυτό, όμως, το οποίο ακολούθησε από την Δευτέρα 7 Μαΐου 2012 μέχρι και σήμερα και σίγουρα θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η συνέχιση ενός βρώμικου πολέμου και μάλιστα τώρα πλέον χωρίς προσχήματα. Ενός πολέμου που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και έφτασε στο σημείο να έχουμε παρεμβάσεις μέχρι και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και παγκόσμιων σιωνιστικών οργανώσεων. Ακόμη με μία πρωτοφανή ενέργεια λογοκρισίας χωρίς προηγούμενο, μία αμερικάνικη εταιρεία, εκτελώντας προφανώς εντολές, μέσα σε μία ώρα κατήργησε παράνομα το μόνο ελεύθερο βήμα που διαθέταμε, την ηλεκτρονική μας σελίδα… Κανένας όμως από όλους αυτούς που παριστάνουν τους «ευαίσθητους» και τους υπέρμαχους της… ελευθερίας δεν είδαμε να παίρνει θέση στο ζήτημα. Βεβαίως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν παραδίδει τα όπλα και ήδη βρίσκεται στο διαδίκτυο η νέα της ιστοσελίδα. Ο πόλεμος συνεχίζεται, λοιπόν, και καλούμεθα να δώσουμε το παρόν σε μία νέα μάχη, στην μάχη των εκλογών, οι οποίες έρχονται και στις οποίες πιστεύουν ότι με τον βρώμικο πόλεμό τους και τις απαγορεύσεις τους θα μας σταματήσουν! Δεν έχουν καταλάβει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αποτελεί ένα περιστασιακό φαινόμενο, αλλά την δύναμη της θελήσεως κάποιων ξεχωριστών Ανδρών και Γυναικών, που είναι αφιερωμένοι στην Ιδέα και επιπλέον αποτελεί η ύπαρξή της εθνική ανάγκη και επιταγή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Η απόδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε για να μείνει και δεν θα μπορέσουν να την σταματήσουν με την λάσπη και τις απαγορεύσεις είναι μια πολιτική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, με τον τίτλο «πως ψήφισαν οι Έλληνες στις 6 Μαΐου» και η οποία έδειχνε αναλυτικά τα ποιοτικά στοιχεία των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι αυτοί που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι κατηγορίες ανθρώπων αποφασισμένων, οι οποίοι θα παραμείνουν σε όλες τις περιπτώσεις στο πλευρό μας.

Η δε βρώμικη πολεμική του συστήματος και κυρίως των μεγάλων ΜΜΕ, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αμέσως μετά την μεγαλειώδη επιτυχία μας, έκανε πολύ κόσμο να θυμώσει και έτσι είναι αμέτρητοι αυτοί, οι οποίοι μας προσέγγισαν και μας είπαν πως απ’ όλα αυτά που έγιναν και ενώ δεν μας είχαν ψηφίσει στις 6 Μαΐου, στις προσεχείς εκλογές θα μας ψηφίσουν.

Ας έλθουμε όμως στην πολιτική έρευνα, στην οποία αναφερθήκαμε προηγουμένως και της οποίας τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις ό,τι αφορά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έδωσαν ψήφο Τιμής στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μας ψήφισε το 10% των ανέργων και το 12% των φοιτητών, ενώ πήραμε 8% στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και 9% στους ανθρώπους οι οποίοι είναι εργοδότες-αυτοαπασχολούμενοι. Πως νομίζουν ότι θα αλλάξουν με την λάσπη τους τα μυαλά σε ανθρώπους που έχουν χάσει την δουλειά τους, σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στον πυρήνα της οικονομικής δημιουργίας; Σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στα Πανεπιστήμια όπου επικρατεί η κόκκινη τρομοκρατία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη Εθνική φωνή αντίστασης;

Τέλος δεν είναι τυχαίο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε μόλις 3% στους συνταξιούχους, στους οποίους η τρομοκρατία του συστήματος για χρεωκοπία εάν ψηφίσουν κόμματα κατά του Μνημονίου έπιασε. Πριν περάσω στην συνέχεια του άρθρου σε άλλα στοιχεία της πολιτικής έρευνας της Public Issue θα θυμίσω ότι οι φυλλάδες και τα κανάλια έλεγαν ότι είμαστε ένα πολιτικό Κίνημα που έχει ανταπόκριση μόνο στις δοκιμαζόμενες από τους λαθρομετανάστες γειτονιές της Αθήνας, όμως, τα αποτελέσματα των εκλογών τους διέψευσαν κατηγορηματικά! Στον Ασπρόπυργο, στα Μέγαρα και όχι μόνον στον Αγ. Παντελεήμονα και στην Κυψέλη, στην Μάνη και στον δήμο Τανάγρας και τέλος εκεί όπου κτυπά η καρδιά της Ελλάδας στο Καστελόριζο τιμήθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τιμήθηκε ξεχωριστά με ποσοστά υψηλά.

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που αραδιάζανε τόσα ψέματα προσπαθώντας με έναν ανείπωτο στρουθοκαμηλισμό να αποκρύψουν την ανερχόμενη δυναμική ενός πολιτικού Κινήματος;

Επίσης, κατέπεσε από την ίδια πολιτική έρευνα και ο μύθος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα, το οποίο πήρε τις ψήφους του σχεδόν αποκλειστικά από ψηφοφόρους του κόμματος Καρατζαφέρη. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ψήφησαν και πρώην ψηφοφόροι της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.!

Ας έλθουμε, τώρα, στα στοιχεία εκείνα τα οποία αφορούν την ηλικία των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ, δηλαδή τα ποσοστά που παίρνει κατά ηλικία και τα οποία προκαλούν αληθινό τρόμο στο σύστημα. Στην ηλικία από 18 έως 24 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 14%. Στην ηλικία 25 – 34 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 12% και στην ηλικία 35 – 44 11%. Είναι δηλαδή μία κυρίαρχη πολιτική δύναμη σχεδόν δεύτερη στην πραγματικότητα πολιτική δύναμη στις ηλικίες των νέων Ελλήνων. Στους δε νέους ψηφοφόρους, σε αυτούς δηλαδή απέκτησαν δικαίωμα ψήφου μετά το 2009, παίρνει το εξαιρετικά σημαντικό ποσοστό του 23%. Να γιατί μας φοβούνται!

Είμαστε η ΕΛΛΑΔΑ που έρχεται…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού φάσματος, από «εθνοπατέρες», που έκαναν καριέρα, παριστάνοντας τους ακροδεξιούς και τους κομμουνιστοφάγους, μέχρι τον βόθρο του μαρξιστικού υπονόμου, πόλεμος ολοκληρωτικός κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και από κοντά τα κανάλια πολυτελείας της πλουτοκρατίας, τα οποία χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στον Ελληνικό λαό.

Βρέθηκε επιτέλους κάτι να τους ενώσει. Το μίσος τους (και μίσος σημαίνει φόβος, όπως μας λέει η ψυχολογία) κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Καμμία έκπληξη εκ μέρους μας. Απόλυτα λογικό και αναμενόμενο γιατί εμείς ποτέ μας δεν πιστέψαμε ότι είναι δημοκράτες όλοι αυτοί «του άδειου λόγου οι τροπαιούχοι» είτε φιλελεύθεροι, είτε μπολσεβίκοι.

Προς διασκέδασή σας και η εξομολόγηση ενός βολευτού, ο οποίος σημειωτέον, είναι 3η γενιά «εθνοπατέρας» και από την οικογένειά του βγήκανε 4 μέλη του κοινοβουλίου από το 1974 μέχρι σήμερα. Είπε λοιπόν ο φέρελπις πολιτικός της μίζας, απευθυνόμενος σε πολίτες, σε επαρχιακή πόλη ότι να ψηφίσουν ό,τι θέλουν, μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μη ψηφίσουν, γιατί αυτοί(οι «αυτοί» ήμαστε εμείς!) δεν θα μπουν στο κοινοβούλιο για να κάνουν πολιτική, αλλά για να μας δείρουν… Δεν ξέρω τι εννοεί ο «εθνοπατήρ» με το «να μας δείρουν», αλλά σίγουρα πρόκειται να θέσουμε θέματα τα οποία η θλιβερή συντεχνία του πολιτικού κατεστημένου από αριστερά μέχρι δεξιά αποκρύπτει επιμελώς από τον λαό. Τα ψέματα πράγματι θα τελειώσουν και η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που θα είναι η φωνή του απλού Έλληνα πολίτη, η οποία πνίγεται από το αμαρτωλό καθεστώς τους, θα ακουστεί. Αυτό θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η φωνή της Ελεύθερης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που δεν έχει να κάνει με τις βρώμικες δοσοληψίες, τις μίζες και τις ρεμούλες των ημετέρων και φυσικά και πάνω απ’ όλα με τις εθνικές προδοσίες που έχουν γίνει και γίνονται.

Όμως, όλα αυτά είναι καπνός και κουρνιαχτός, που ήδη για εμένα ήδη έχουν σβήσει και η εικόνα που μου έρχεται στο νου είναι ένας δρόμος κατάμεστος από υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες, το βράδυ της Κυριακής στην ποτισμένη με Ιστορία Ελληνική, πόλη της Νεμέας. Ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους του λαού, αγρότες, εργάτες, επαγγελματίες, επιστήμονες, νέους στην ηλικία και ασπρομάλληδες νέους στην καρδιά και την ψυχή, εκεί όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποίησε μια συγκέντρωση ανοικτή, την μεγαλύτερη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Νεμέα και αυτό την ίδια ώρα που οι «εθνοσωτήρες» των παλαιών κομμάτων περιφέρονται σαν κλέφτες από δρομάκι σε δρομάκι… Ό,τι και να κάνουν δεν θα τους περάσει! Όση λάσπη και να ρίξουν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και θα γίνεται κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο δυνατή! Όσο για τους «σωτήρες» παλαιούς και νέους, δυστυχώς έχουν φτάσει την Πατρίδα μας κυριολεκτικά στο χείλος της αβύσσου.

Η Ελλάδα που πεθαίνει

Μας λένε ότι είμαστε ακραίοι. Τι άλλο θα μπορούσαμε να είμαστε εκεί που έχουν φτάσει την Πατρίδα μας, στην άκρη κυριολεκτικά του γκρεμού; Αυτοί μας έκαναν ακραίους, ακραίους για την σωτηρία του Έθνους μας, για το μέλλον του Λαού μας! Και το πιο σοβαρό πρόβλημα του Ελληνισμού σήμερα, το έχω πει δημόσια, όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία, είναι το δημογραφικό, το οποίο σε συνδυασμό με την εισβολή στην Πατρίδα μας εκατομμυρίων λαθρομεταναστών έχει καταστεί κυριολεκτικά ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Η Ελλάδα πεθαίνει. Οι Έλληνες γίνονται λιγότεροι, κίνδυνος θανάσιμος απειλεί το Γένος μας. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω την παρακάτω είδηση:

«Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες (!) στην χειρότερη δεκαετία από την δεκαετία του 1940! Ακόμα και στην δεκαετία του ’40 για την ακρίβεια, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των ηττημένων κομμουνιστών στις χώρες του ανατολικού μπλοκ έφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.»

Η «πολυπολιτισμική» κοινωνία, λοιπόν, στην οποία θέλουν να μετατρέψουν την Πατρίδα των Ελλήνων, οι λακέδες της παγκοσμιοποίησης, που εξουσιάζουν την χώρα μας έρχεται και την ίδια ώρα που οι Έλληνες γίνονται όλο και λιγότεροι, οι λαθρομετανάστες γίνονται όλο και περισσότεροι! Δεν τους ενοχλεί όμως. Απλά για λόγους προεκλογικούς έχουν επιδοθεί σε αυτή τη κακόγουστη φαρσοκωμωδία με τα στρατόπεδα και την ακατάσχετη ψηφοθηρική ψευδολογία ότι δήθεν θα διώξουν τους λαθρομετανάστες. Σας λένε ψέματα. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν.

Δεν θέλουν γιατί εάν ήθελαν αυτοί κυβέρνησαν την χώρα (και οι μεν και οι δε…) και θα είχαν λύσει το πρόβλημα και δεν μπορούν γιατί όντας υπηρέτες των ξένων συμφερόντων ακολουθούν εντολές. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να εκχωρήσουν χωρίς αιδώ την εθνική μας κυριαρχία με τα περίφημα Μνημόνια. Και όχι μόνο αυτό…

Η Ελλάδα(;) του Μνημονίου κατά της Ρωσσίας

Την ίδια ώρα που η Πατρίδα μας απειλείται άμεσα από την Τουρκία, η οποία αποτελεί και το χαϊδεμένο παιδί των αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι απαιτούν να μοιράσουμε τον εθνικό πλούτο του Αιγαίου, τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο μαζί τους, την ίδια ώρα η Ελλάδα(;) του Μνημονίου, η Ελλάδα της συγκυβέρνησης προβαίνει σε μία προκλητική ενέργεια κατά της Ρωσσίας, της οποίας ενεργείας προπομπός ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη σαν υπουργός εξωτερικών της κυβερνήσεως της Ν.Δ. Διαβάζουμε σχετικά:

DEFENCENET.GR: «Η κυβέρνηση Παπαδήμου αποδέχθηκε την συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ (βασικά των ΗΠΑ…) με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της χώρας, καθώς η χώρα για πρώτη φορά μετά το τέλος του «ψυχρού πολέμου» θα στοχοποιηθεί με πυρηνικά όπλα από την Ρωσία αναγκαστικά. Και μάλιστα συμμετοχή όχι με σταθμό έγκαιρης προειδοποίησης, που εν πάση περιπτώσει είναι ένα παθητικό αμυντικό σύστημα, όπως έκανε η Τουρκία, αλλά με διάθεση ολόκληρης πυροβολαρχίας Patriot PAC-3!

Η Μόσχα είχε δηλώσει στην ελληνική πλευρά ότι τυχόν ένταξη της χώρας στην αντιπυραυλική ασπίδα θα οδηγήσει τη Ρωσία σε μία αναγκαστική κίνηση αυτοπροστασίας, αφού θεωρούν ότι η αντιπυραυλική ασπίδα δεν έχει στόχο το … Ιράν, αλλά την στρατηγική εξουδετέρωση των βαλλιστικών όπλων της Ρωσίας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του defencenet.gr, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ανακοίνωσε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, το «δώρο» προς την Ουάσιγκτον: «Στη σύνοδο προετοιμασίας, αλλά και στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο θα συζητηθεί το θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ. Η χώρα μας μετέχει στην αντιπυραυλική ασπίδα με μια πυροβολαρχία Patriot» είπε, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της Μόσχας.»

Είναι φανερό ότι ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και την ψυχή των Ελλήνων κομμάτι-κομμάτι και ότι εάν τους αφήσουμε θα μπει ταφόπλακα σε ένα ένδοξο Έθνος με Ιστορία χιλιετιών. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι κυβερνήτες και ό,τι κάνουν δεν το κάνουν από αμέλεια ή βλακεία, όλα γίνονται με σύστημα και δόλο. Μη τους δίνετε συγχωροχάρτι. Δεν έκαναν και δεν κάνουν όλα αυτά εις βάρος της Ελλάδος κατά λάθος…

Η Ελλάδα που αντιστέκεται

Έχουν κηρύξει πόλεμο ολοκληρωτικό στην Χρυσή Αυγή άπαντες οι δημαγωγοί και οι εξουσιαστές της χώρας, οι οποίοι οδήγησαν τα πράγματα στη σημερινή τραγική κατάσταση. Αυτό που θέλουν προπαντός είναι να κάμψουν το φρόνημα του λαού, γι’ αυτό και εμείς αυτό που προπαντός πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε το φρόνημα υψηλό! Μη λησμονείτε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στα 1804, στον μεγάλο διωγμό των κλεφτών, όταν αφορισμένος από κάποιους τουρκόδουλους ρασοφόρους κατ’ εντολήν του Σουλτάνου, είχε μείνει μόνο με 4 γενναίους στο πλευρό του και δεν του έδινε κανείς ούτε ψωμί, ούτε νερό. Αφορισμένος από κάποιους, που δεν είχαν καμμία σχέση και μολύνουν τις Σεπτές Εικόνες των Ματωμένων Ράσων του Γένους. Όπως υπήρξε ο Παπαφλέσσας, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Γερμανός Καραβαγγέλης και τόσοι άλλοι. Και όμως, δεν λύγισε η αδάμαστη στην ψυχή του και ήταν αυτός που ελευθέρωσε το Γένος!

Στον καιρό, λοιπόν, της απελπισίας «μη σκιάζεστε στα σκότη, της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύκτας το ξημέρωμα θα φέρει». Κρατείστε ζωντανή την ελπίδα, την ελπίδα για μια νέα Ελλάδα. Δώστε δύναμη στους Εθνικιστές για να ανατείλει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Η Αρχή του Κακού

Μία ημέρα ντροπής και οι ψευδοπροφήτες της συμφοράς

«Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν, Με βιολιά και με ζουρνάδες, Γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες, Και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν, Και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.» – ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Η 25η Μαρτίου του έτους 2012 θα μείνει στην ιστορία (σχήμα λόγου…) σαν μία ημέρα ντροπής για το Ελληνικό Έθνος. Η ντροπή είναι τα όσα συνέβησαν στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών την ημέρα αυτή. Τελικώς το κράτος μας δεν εμπιστεύτηκε τις οικογένειες των Αξιωματικών, όπου με ατομικές προσκλήσεις θα ετοποθετούντο απέναντι από τους επισήμους, αλλά συγκεκριμένους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι βεβαίως και δεν είχαν άλλη δυνατότητα πέρα από το να χειροκροτούν ή να σιωπούν.

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους… Μέσα στα πλαίσια αυτής της ψευτοδημοκρατίας είχαμε σκληρά αστυνομικά μέτρα σε μία παρέλαση με πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ, αποκλεισμούς δρόμων μέχρι και… ελεύθερους σκοπευτές! Είχαμε διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και άλλες πόλεις και προληπτικές συλλήψεις Εθνικιστών, αλλά ούτε ενός αριστερού ή αν θέλετε αναρχοκομμουνιστού. Το πρόβλημά τους δεν ήταν και δεν είναι αυτοί που καίνε τις Ελληνικές Σημαίες, αλλά αυτοί που με υπερηφάνεια τις κρατούν.

Από την άλλη πλευρά, ο παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος θα προκαλούσε εκτεταμένα επεισόδια, προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα αναταραχής, αποδείχθηκε τραγικά ανεπαρκής. Δεν ήταν δε λίγες οι περιπτώσεις όπου οι μπολσεβίκοι ψευτοεπαναστάτες παρακρατικοί εισέπραξαν το γιούχα του κόσμου, όπως συνέβη στην Καλαμάτα.

Μία αναταραχή στις 25 Μαρτίου θα έδινε ένα θαυμάσιο πρόσχημα σε αυτούς που θέλουν την συνέχιση της χούντας του Μνημονίου και ομιλούν για εκλογές το… 2013! Πάρα ταύτα, κάποιοι επιμένουν σε αυτή την αναβολή, την οποία δεν αποκλείεται να θέλει πλέον και ο Σαμαράς, βλέποντας το κόμμα του συνεχώς να φθίνει.

Με αφορμή το Μνημόνιο και την και στους τύπους ολοφάνερη επιβολή της ξενοκρατίας στην Πατρίδα μας, ήλθε στην επιφάνεια το μέγα πρόβλημα του νεωτέρου Ελληνισμού. Το πρόβλημα της εθνικής ανεξαρτησίας. Μιας ανεξαρτησίας, αμφισβητούμενης(δικαίως…) από αυτήν την ίδια την αρχή της ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Ήθελαν και θέλουν την Ελλάδα ένα θλιβερό προτεκτοράτο και εξ αρχής φρόντισαν όταν άναψε η φλόγα του Αγώνα για εθνική ελευθερία να την δέσουν πισθάγκωνα με τα περίφημα δάνεια του Αγώνα. Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεώργιος Ρωμαίος στο εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο του, το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα, «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΩΝ», τα παρακάτω:

«Ο Αδαμάντιος Κοραής έγραφε από το Παρίσι στον Γ. Κουντουριώτη: «Το δάνειον το γινόμενον από το Αγγλικόν Έθνος, δεν πρέπει να το στοχάζεσθε πολλά μεγάλην ευεργεσίαν και εις αυτόν τον διάβολον ήθελαν μετά χαράς δανείσειν αργύρια, αν ο διάβολος ήθελαν τους ασφαλίση με ενέχυρα…».

Η αρχή του κακού, λοιπόν, εις ότι αφορά τα πράγματα τα Ελληνικά βρίσκεται στα χρόνια ακόμη του 1821. Διαβάζουμε από τα ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, τα παρακάτω:

«…Η παρεμπόδιση της καθόδου των Ρώσων στη Μεσόγειο. Το τελευταίο ενδεχόμενο ανησυχούσε ιδιαιτέρως την Αγγλία και τη Γαλλία που έβλεπαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία ως τη μόνη ικανή δύναμη περιορισμού της ρωσικής επιρροής και, φυσικά, κάθε ανάλογης απόπειρας εξόδου της Ρωσίας στις θερμές θάλασσες της Μεσογείου. Η υπόνοια μάλιστα ότι την Ελληνική Επανάσταση είχαν υποκινήσει οι Ρώσοι – υπουργός Εξωτερικών του τσάρου την ίδια εποχή ήταν ο Καποδίστριας – προκαλούσε ακόμη ισχυρότερα ανακλαστικά, ιδιαίτερα της Αγγλίας που έβλεπε ότι μια ανεξάρτητη και ελεύθερη Ελλάδα θα ήταν ανταγωνιστική ναυτική δύναμη για τα αγγλικά συμφέροντα. Έτσι ακριβώς εξηγείται ο αγγλικός φιλοτουρκισμός…»

80 Άγγλοι αξιωματικοί, οι οποίοι υπηρετούσαν στον στόλο του σουλτάνου, για όσους δεν το γνωρίζουν βρήκαν τον θάνατο όταν ο Κωνσταντίνος Κανάρης ανατίναζε την τουρκική ναυαρχίδα στην Χίο. Αν αυτό γινόταν σήμερα ο Κανάρης δεν θα ήταν τίποτα άλλο παρά… τρομοκράτης! ε πλήρη συμφωνία με τα παραπάνω και το εξής:

«O γάλλος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Cousinιry το 1822 αναφέρει σε υπόμνημά του προς το γαλλικό υπουργείο των Εξωτερικών τους λόγους που οδήγησαν την Αγγλία στο να υιοθετήσει τη συγκεκριμένη και χωρίς προσχήματα εχθρική στάση απέναντι στην ελληνική εξέγερση: «Στο αναγεννώμενο ελληνικό έθνος η Αγγλία αναγνώρισε μια ναυτική δύναμη, έναν αντίπαλο που έπρεπε να πνιγεί στο λίκνο του»

Από τα πρώτα χρόνια της ανεξαρτησίας και από αυτόν τον ίδιο τον καθορισμό των πρώτων συνόρων του Ελληνικού Κράτους, φάνηκε καθαρά ότι οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης και ειδικότερα η Αγγλία δεν επιθυμούσαν έναν ουσιαστικό ρόλο για τους Έλληνες, αλλά ένα κρατίδιο-προτεκτοράτο. Σχετικά με αυτό όταν αποφασίσθηκαν τα όρια της Ελλάδος, ακόμη και ο Μέτερνιχ, ο οποίος είχε αντιταχθεί σθεναρά στην Ελληνική επανάσταση του 1821 είχε γράψει: «Αφού απεφασίσθη η ίδρυση Ελληνικού Κράτους, καλόν είναι να δοθούν σε αυτό εκτενέστερα και ασφαλέστερα σύνορα». Αλλά και ο μεγάλος Γάλλος Φυλετιστής φιλέλληνας Γκομπινώ, ο οποίος είχε λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις σαν διπλωμάτης, και πίστευε στο ρόλο του νέου Ελληνισμού έγραφε: «Εν τη ιδρύσει της Ελλάδος απέβλεπον… εις την διάλυσίν της».

Μήπως αυτός ο καιρός της διάλυσης ήλθε πλέον με τον «μεγάλο ασθενή» (την οθωμανική αυτοκρατορία…) να έχει ανανήψει και να είναι περιττός πλέον ο ρόλος μιας έστω και κατ’ επίφασιν ελεύθερης και ανεξάρτητης Ελλάδος;

ΠΕΡΙ «ΣΩΤΗΡΩΝ» ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ…

Σε κάθε εποχή παρακμής, όπως η σημερινή ανθούν οι ψευδοπροφήτες. Μια πίστη με σχεδόν μεταφυσικό χαρακτήρα σε μία εξ’ ουρανού δήθεν σωτηρία ευρίσκει πρόσφορο έδαφος στην απελπισία των πολλών. Στο ψευτορωμαίικο λοιπόν του Μνημονίου, στην Ελλάδα του 2012 μέσα από μία πρωτοφανή οικονομική κρίση που προκάλεσαν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι και σε μία αποκάλυψη πλήρη της εθνικής υποδούλωσης την οποία με προθυμία αποδέχεται το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο, μηχανεύονται τρόπους πονηρούς για να καλύψουν τη ζοφερή σημερινή κατάσταση του Έθνους μας. Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι και η προβολή κάποιων νέων «σωτήρων»… Η «σωτηρία» από την αριστερά είναι μία υπόθεση ιδεολογικά, πολιτικά και γεωπολιτικά χρεωκοπημένη. Τι να μας πουν άλλωστε για Έθνος και Πατρίδα, αυτοί που χάρηκαν για την ήττα του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία και μιλούσαν χωρίς αιδώ για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη; Δεν αναφέρομαι φυσικά στον απλό λαό, ο οποίος τους ακολουθεί, αλλά στις ηγεσίες των κομμάτων, τα οποία εμπνέονται από την απάνθρωπη θεωρία του Μαρδοχαίου Μαρξ, ο οποίος σημειωτέον είδε με απόλυτα εχθρικό τρόπο ακόμη και τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων το 1821!

Οι «σωτήρες» από την αριστερά, λοιπόν, τους έχουνε τελειώσει και έτσι ωσάν ταχυδακτυλουργοί, επιχειρούν να βγάλουν από το καπέλο τους άλλα «λευκά περιστέρια»… Όμως, το καπέλο του επιδέξιου απατεώνα ταχυδακτυλουργού, που δεν είναι άλλος από το πολιτικό κατεστημένο δεν διαθέτει τίποτε άλλο από κάτι υπόλοιπα από την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, τους δύο μεγάλους ενόχους για την σημερινή κατάσταση της Πατρίδα μας.

«ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ»

Απέναντι σε όλους αυτούς και ενάντια σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία βλέπουν σήμερα με τρόμο να διεκδικεί ένα σεβαστό ποσοστό των Ελλήνων. Μόνο και μόνο αυτό αποτελεί για το Κίνημά μας μία μεγάλη νίκη. Μία μεγάλη νίκη ενάντια στην χούντα των καναλιών και των φυλλάδων, που για σχεδόν 20 χρόνια μας λασπολογούν συστηματικά.

Όλοι οι ισχυροί αυτού που λέγεται καθεστώς των ΜΜΕ με συνέπεια έχουν σταθεί εχθρικοί απέναντί μας. Παρ’ όλα αυτά, στην δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα REAL NEWS της Κυριακής ένα 5,3% των Ελλήνων εκφράζει θετική γνώμη για τον υπογράφοντα, τον επικεφαλής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μίας… «εγκληματικής συμμορίας», όπως κατά κόρον έχουν γράψει και πει σε φυλλάδες και κανάλια τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.

Δημαγωγοί αποτύχατε! Οι δρόμοι είναι πλέον ανοικτοί για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα Κίνημα αδιαπραγμάτευτα Εθνικιστικό, αυθεντικά Λαϊκό, ένα Κίνημα Δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης που απαιτεί ο λαός! Όλοι εσείς, οι οποίοι διαβάζετε το κείμενο αυτό, εάν πραγματικά θέλετε να πολεμήσετε αυτούς που φταίνε για την σημερινή δυστυχία σας, εάν αληθινά επιθυμείτε μια ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ πυκνώστε τις φάλαγγες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΜΑΡΤΙΟΣ 1821 – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012

Μιλώντας για Ήρωες στον καιρό των γραικύλων

Έρχονται εκλογές, αλλά στο κείμενο αυτό δεν θα σας μιλήσω για εκλογές. Θα αφήσω στην άκρη κάθε τι μικρό και ποταπό των ημερών μας, που δήθεν γράφει… Ιστορία(!) και θα μιλήσω για μια μεγάλη ημέρα, «όλη η λάμψη, όλη η χάρη, που τη μνήμη της το Έθνος χαιρετά γονατιστό».

Για την μεγάλη Εθνική Επανάσταση του Γένους μας! Για τον μεγάλο εκείνον Μάρτιο του 1821! Όσο δύσκολο κι εάν είναι αυτό, όσο δύσκολο είναι το να μιλήσεις για Ήρωες στον καιρό των γραικύλων. Να μιλήσεις για την Επανάσταση λίγων γενναίων ενάντια σε μία κραταιή αυτοκρατορία στον καιρό της υποταγής και του Μνημονίου.

Πάρα ταύτα κάποιοι θέλουν λένε να τιμήσουν σε λίγες ημέρες την 25η Μαρτίου και να τιμηθούν τα πρόσωπά τους εις ανάμνηση των Αγωνιστών, που έχυσαν το αίμα τους για Ελευθερία και εθνική κυριαρχία! Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να τιμηθούν; Μα αυτοί, που σήμερα(για το καλό μας…) εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία.

Επιστροφή στην πολιτική Ουέλιγκτον

Η χώρα, η οποία σήμερα λέγεται Ελλάς (Greece εις την διεθνή γλώσσα και όχι Hellas…), η χώρα η οποία στις σφραγίδες της γράφει «Ελληνική δημοκρατία», στην πραγματικότητα είναι μία χώρα του τίποτε, είναι ένα ασήμαντο προτεκτοράτο, παίγνιο στα χέρια των μεγάλων δυνάμεων. Επιστρέφουμε σήμερα στο σημείο εκείνο της Επαναστάσεως του 1821 όταν ο Ιμπραήμ κατέκαιε τα πάντα και η «ελευθερία» που ήθελαν για την Πατρίδα μας οι Άγγλοι επικυρίαρχοι και δανειστές μας ήταν μια μικρή χώρα, η οποία θα έφτανε μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, θα είναι φόρου υποτελής στον Σουλτάνο και επί πλέον θα ήταν οικονομικά πισθάγκωνα δεμένη για αιώνες ολόκληρους, όπως και συνέβη με τα περίφημα δάνεια του αγώνα…

Επιστρέφουμε, λοιπόν, στην πολιτική Ουέλιγκτον. Η εθνική κυριαρχία εκχωρείται – καταργείται, όπως καταργήθηκε και το εθνικό νόμισμα το 2002 από τον «εκσυγχρονιστή» Σημίτη και τον σημερινό πρωθυπουργό, τότε πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος, Λουκά Παπαδήμο. Το περίφημο Μνημόνιο είναι κάτι ανάλογο με τα τότε δάνεια των τραπεζιτών του City, ανάμεσα στους οποίους και τότε όπως και τώρα πρωταγωνιστής είναι ένας Ρώτσιλντ.

Παρ’ όλα, όμως τα ζοφερά σημάδια των ταπεινών ημερών μας, θα γράψω για το 1821, για έναν παππού που βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς που άλωσαν την Τριπολιτσά και έναν άλλον στο Μεσολόγγι και κάποιον άλλον, που έβαλε πρώτος την Σημαία με τον Σταυρό να κυματίζει στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Γιατί η μνήμη των Ηρώων τους κρατά ζωντανούς και μαζί με αυτούς κρατά ζωντανή και την ελπίδα για ένα Ελληνικό μέλλον!

«Ακόμα τούτη η άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες»…

Πριν από χρόνους εκατόν ενενήντα ένα, λοιπόν, εκείνον τον Μάρτιο του 1821, ο χαρμόσυνος λόγος του ξεσηκωμού ενάντια στον Τούρκο τύραννο, που κρατούσε υπόδουλο το Έθνος, ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε Ρούμελη και σε Μωριά, σε Μακεδονία και σε νησιά, σε Κρήτη και Κύπρο, στην Ήπειρο και στην ομογένεια. Προηγουμένως στα Βόρεια όρια της Χερσονήσου του Αίμου, είχαν χύσει το αίμα τους οι νέοι τριακόσιοι του Λεωνίδα, τα Παλληκάρια με το Μαύρο Πηλίκιο με την Νεκροκεφαλή, ο Ιερός Λόχος. Επτά ολόκληρα χρόνια κράτησε η Επανάσταση του Γένους, επανάσταση που μέσα από τις φλόγες και το αίμα των γενναίων γέννησε το νέο Ελληνικό κράτος. Ένα κράτος σίγουρα όχι αντάξιο με τα όνειρα των αγωνιστών, ένα κράτος προτεκτοράτο…

Στα 1841 ο Βρετανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Έντμοντ Λάιονς δήλωνε:

«Μια αληθινά ανεξάρτητη Ελλάδα είναι κάτι το παράλογο. Η Ελλάδα πρέπει να είναι ή ρωσική ή αγγλική και επειδή δεν πρέπει να είναι ρωσική πρέπει να είναι αναγκαστικά αγγλική»!

Αυτή με δύο λόγια μέσα από αυτήν την ίδια την κυνική ομολογία του Άγγλου τοπάρχη, είναι η θλιβερή πραγματικότητα: Ψεύτρα λευτεριά και ξενοκρατία!

Και τότε στα 1821 κάποιοι μιλούσαν για την Επανάσταση του Γένους και την χαρακτήριζαν… έργο εγκληματιών! Αυτός που πήρε, με τις ευλογίες των Τούρκων, την θέση του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη, του Γρηγορίου του Ε’, με πάσα ευκολία αφόριζε τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Διάκο και τον Μαυρομιχάλη. Ο σημερινός διάδοχός του στο Φανάρι είχε δηλώσει ότι… συμβιώναμε ειρηνικά με τους Τούρκους για 400 ολόκληρα χρόνια! Στο πλευρό του άξιοι διάδοχοι των τότε προσκυνημένων κάποιοι, οι οποίοι μας μιλούν για ελληνοτουρκική «φιλία»… Ποια φιλία; Ποια φιλία όταν από τα 1048, όταν ο γενναίος στρατηγός Κατακαλών Κεκαυμένος συνέτριβε στην Μικρά Ασία τον Τούρκο πρίγκιπα Ασάν, άρχισε μια χιλιόχρονη μάχη, που ακόμη δεν έχει τελειώσει; Ο χρονικογράφος της εποχής εκείνης Κεδρηνός μας λέγει ότι από τότε άρχισαν «τα από των Τούρκων κακά».

Χρόνια αρκετά μετά το τέλος της Επαναστάσεως ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης υπαγορεύει την διαθήκη του και λέγει πως σκοπός του Έθνους δεν είναι η μικρή Ελλάδα, που τότε υπήρχε, αλλά η Κωνσταντινούπολη, η μεγάλη Αυτοκρατορία, που αποτέλεσε το όνειρο και τον πόθο για εκατοντάδες χρόνια στο σκλαβωμένο Γένος.

Ύστερα ήλθε η τραγική, ηρωική και δραματική ταυτόχρονα δεκαετία 1912-1922. Από τις φλόγες στην προκυμαία της Σμύρνης μέχρι σήμερα το Έθνος δεν κατάφερε ακόμη να σηκώσει κεφάλι, να βρει μέσα στον κρύο τάφο και πάλι τον αναστημένο του εαυτό. Όλα αυτά βεβαίως και έχουν σημασία για το σήμερα, για το σήμερα του Μνημονίου και των «γκρίζων» ζωνών στο Αιγαίο, για το σήμερα που αλλάζει μέχρι και τα σχολικά βιβλία και διαγράφει ιστορία χιλίων ετών.

Αντίσταση στην κοινωνία καμμία και στον πνευματικό κόσμο επίσης. Δεν βρίσκεται ανάμεσά τους ούτε ένας Σόλων κισσοστεφανωμένος να παραστήσει τον τρελό και να ξεσηκώσει την εθνική συνείδηση. Αντ’ αυτού ψευδοπροφήτες, κοινοί απατεώνες, πονηροί και επιτήδειοι δημαγωγοί, που καπηλεύονται κάθε τι ιερό και όσιο κλείνει μέσα στην μεγάλη του καρδιά το Αιώνιο Έθνος μας. Το σχέδιο των αιωνίων εχθρών του Ελληνισμού προφανές: Ο «μεγάλος ασθενής», η Τουρκία, πρέπει να ξαναγίνει αυτοκρατορία και κοντά σε αυτήν, στήριγμά της στην περιοχή μια μεγάλη Αλβανία. Γιατί; Γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει η Ελλάδα πραγματικά Ελεύθερη, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πάρει σάρκα και οστά η Μεγάλη Αυτοκρατορία της Ανατολής των Ορθοδόξων, η οποία και θα αποτελέσει τον θανάσιμο και αποφασιστικό εχθρό στα σχέδιά τους.

Μάρτιος του 1821, Μάρτιος του 2012, 191 χρόνια μετά και η Τιμή στο Αίμα των Αγωνιστών δεν μπορεί να είναι άδεια και κούφια λόγια του αέρα.

«Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση»

Την Πατρίδα μας, όμως, σήμερα δεν την εξουσιάζουν Καπεταναίοι, δεν την εξουσιάζουν οι ξεχωριστοί που έβαζαν επάνω από το μικροσυμφέρον τους την Πατρίδα, την κυβερνούν ταπεινοί διαχειριστές, οι οποίοι μας λένε και μας συμβουλεύουν γεμάτοι «σοφία», ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχτούμε την σκληρή μας μοίρα! Σε όλους αυτούς απαντά μέσα από τους αιώνες ο Πολέμαρχος, ο Γέρος του Μωριά, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: «…Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση…»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s